Veřená zakázka

Studie odtokových poměrů Otročínsko a Chodov u Bečova

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Projekty a studie
CPV kódy:
71241000-9 - Studie proveditelnosti, poradenství, analýza
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování studie odtokových poměrů v katastrálním území („k. ú.“) Chodov u Bečova nad Teplou s částmi k.ú. Měchov a Bečov nad Teplou, Tisová u Otročína, Poseč a Otročín s částí k.ú. Brť, která vyhodnotí především odtokové a erozní poměry, navrhne systém protierozních a protipovodňových opatření a vyhodnotí účinnost navržených opatření.
Studie bude podkladem pro zpracování plánu společných zařízení v rámci komplexních pozemkových úprav v k. ú. Chodov u Bečova nad Teplou s částmi k.ú. Měchov a Bečov nad Teplou, dále komplexních pozemkových úprav v k.ú. Tisová u Otročína, komplexních pozemkových úprav v k.ú. Poseč a komplexních pozemkových úprav v k.ú. Otročín s částmi k.ú. Poseč a Brť („KoPÚ“). Řešení této studie nebude ovlivňováno průběhem administrativních hranic k. ú. a zohlední také průchod zvýšených průtoků zastavěnými částmi obce.
Studie bude podkladem zohledněným v rámci rozboru současného stavu a využitým následně pro zpracování plánů společných zařízení a návrhu rozsahu opatření v jednotlivých KoPÚ.
Zakázka není dělena na části.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.11.2021