Veřená zakázka

Studený potok - oprava zakrytého profilu

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem stavby je sanace původního opevnění a nahrazení původních dožitých konstrukcí novými koryta Studeného potoka v délce cca 235 m v obci Břehoryje. Stávající koryto je v délce cca 15 m tvořeno kamennou dlažbou v otevřeném profilu, zbylou část tvoří krytý profil tvořený prefabrikovanými rámovými propustmi z konce 70. let. Stávající rámové propusti v technicky uspokojivém stavu budou zachovány, dojde k jejich sanaci formou otryskání, očištění a reprofilace. Rámové propusti v souběhu s komunikací budou vybourány, dojde k jejich demontáži a nahrazení novými prefabrikovanými propustmi. V obloucích dojde k dobetonování krátkých úseků na místě. Na konci předmětného úseku stavby dojde v otevřeném profilu k vybourání stávajícího poškozeného opevnění tvořeného dlažbou a betonovými deskami. Nově bude koryto tvořené prefabrikovanými rámovými propustmi a dojde k jeho zakrytí.
Součástí stavby je rovněž provedení přeložky vodovodu a vodoměrné šachty. Dále je součástí stavby příprava chrániček v místě křížení koryta s novým kabelovým vedením NN.
Práce v souběhu se silnicí č. III/24068 a v její bezprostřední blízkosti nelze provádět v době konání zimní údržby, tj. od 1.11. do 31.3. příslušného roku.
Detailněji viz ZD, včetně příloh ZD.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.04.2024