Veřená zakázka

Střední škola technická Znojmo, p. o. - Řešení vytápění a energetických úspor areálu školy - kotelna

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je realizace díla spočívající v rekonstrukci kotelny a vyřešení vytápění objektu školy. Předmět veřejné zakázky je podrobně popsán v projektové dokumentaci „Rekonstrukce kotelny a teplovodů SŠT Znojmo“ vypracované společností ERDING, a.s., sídlem Zaoralova 2058/5, 628 00 Brno, IČO: 25512455, řídící projektant Ing. Půček, (dále jen „projektová dokumentace pro“) a v neoceněném soupisu stavebních prací, dodávek a služeb.

Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je zpracování dokumentace skutečného provedení dokončeného díla.

Pokud se v dokumentaci pro zadání veřejné zakázky vyskytnou přímé či nepřímé odkazy na určité dodavatele nebo výrobky, nebo patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, jsou uvedeny, jelikož technické podmínky nemohou být dostatečně přesné nebo srozumitelné. Jedná se o vymezení předpokládaného standardu a dodavatel je oprávněn pro každý takový odkaz nabídnout rovnocenné řešení.

Předmět veřejné zakázky bude dodavatelem realizován v souladu s obecně závaznými právními předpisy, platnými ČSN a předpisy týkajícími se bezpečnosti práce a technických zařízení. V případě, že v průběhu plnění veřejné zakázky nabude platnosti a účinnosti novela některého z výše uvedených předpisů, popř. nabude platnosti a účinnosti jiný právní předpis vztahující se k předmětu plnění veřejné zakázky, je dodavatel povinen při realizaci veřejné zakázky řídit se těmito novými právními předpisy a návody (postupy).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.06.2021