Veřená zakázka

Stěhování magnetické rezonance MAGNETOM SEMPRA včetně dodávky a montáže kabiny pro danou magnetickou rezonanci

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
OstatníAuto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Přeprava a související služby
CPV kódy:
98392000-7 - Stěhovací služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je stěhování magnetické rezonance MAGNETOM SEMPRA včetně dodávky a montáže kabiny pro danou magnetickou rezonanci pro Pedagogickou fakultu Ostravské univerzity. Stěhování proběhne z výchozího místa, kterým je budova Pedagogické fakulty Ostravské univerzity nacházející se na adrese Varenská 40a, 702 00 Ostrava do cílového místa, kterým je budova nově budovaného Kampusu Černá louka nacházející se na pozemku p. č. 213/26 v k. ú. Moravská Ostrava.

Přesný popis předmětu veřejné zakázky a další podrobnosti jejího plnění jsou uvedené v Příloze č. 1, která tvoří součást této zadávací dokumentace a v obchodních podmínkách.

Předmět veřejné zakázky bude probíhat ve dvou fázích. Členění a rozsah jednotlivých fází je blíže specifikován v Příloze č. 1 Specifikace předmětu plnění této zadávací dokumentace.

Součástí předmětu veřejné zakázky jsou veškeré související práce nutné ke splnění zakázky vč. zajištění ochrany stěhovaných věcí při převozu, dodávek, montáží, znovuzprovoznění magnetické rezonance a veškeré další požadavky, které jsou součástí specifikace veřejné zakázky uvedené v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.09.2022