Veřená zakázka

STAVEBNÍ ÚPRAVY ZASTÁVKY MHD V ROKYTNICI U Č.P. 273

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiOdpadové hospodářství, ekologie
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Bezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
Odpadové hospodářství, ekologie ->  Ostatní
CPV kódy:
45111000-8 - Demolice, příprava staveniště a odklizovací práce,
45111230-9 - Zpevňování povrchu,
45112000-5 - Výkopové a zemní práce,
45112500-0 - Přemisťování zeminy,
45213316-1 - Stavební úpravy chodníků,
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
76300000-6 - Vrtné práce
Popis:

1. Předmětem zakázky jsou stavební práce na akci „Stavební úpravy zastávky MHD v Rokytnici u č.p. 273“.
2. Veřejná zakázka řeší komplexně stavební úpravy autobusové zastávky MHD u silnice I/69 v Rokytnici u Vsetína. Jedná se o stavební úpravu stávajících zpevněných ploch a jejich připojení na dopravní infrastrukturu, opravu nástupiště pro cestující, rozšíření a úpravu plochy autobusového zálivu, statické zajištění opěrné konstrukce pilotami, vybudování části nové opěrné konstrukce chodníku, odstranění starého přístřešku pro cestující a nahrazení novým přístřeškem.
Stavebními úpravami bude zajištěn bezbariérový přístup k stávající zastávce MHD po bezbariérové trase chodníků, vybudovaných v roce 2017.
Předmětem tohoto výběrového řízení není vybudování 3 parkovacích stání před domem č.p. 273, které budou v režii vlastníka dotčeného pozemku.
3. Veřejná zakázka je složena z těchto objektů:
a) „SO 101 – Chodník, nástupiště
Předmětem objektu je úprava stávajícího chodníku v místě autobusové zastávky a výstavba nového propojovacího úseku chodníku v délce 14 m. Celková délka řešených chodníků je 43,0 m. Chodníky jsou navrženy v nové konstrukci se sanací zemní pláně a s finálním povrchem ze zámkové dlažby 200x100x60 mm. Šířka chodníků je ohraničena betonovými obrubníky ABO 2-15, bezbariérovým obrubníkem „kasselského typu“ na straně zastávkového pruhu a obrubníky ABO 13-10 (případně podezdívkou) na straně druhé. Chodníky budou opatřeny varovnými a signálními pásy, kontrastním pásem na autobusové zastávce a umělou vodící linií v místě nájezdu na parkovací stání.
Součástí SO 101 je i odstranění stávající ocelové čekárny a nahrazení novou čekárnou o půdorysném rozměru 3,0 m x 1,7 m s bočními stěnami z tvrzeného skla. Čekárna bude ukotvena přes chemické kotvy do základové desky.
V půdorysu výklenku pro čekárnu bude vybudována nová železobetonová roznášecí deska tl. 200 mm, která bude vynesená na čtyřech pilotách, rozmístěných v rohách výklenku. Piloty mají průměr 600 mm a délku 8 m. Na tuto roznášecí desku bude položena betonová zámková dlažba 200 x 100x 60 mm do lože z kamenné drti tl. 40 mm.
b) SO 102 – Úprava zastávkového pruhu.
U tohoto objektu dojde k úpravě stávajícího zastávkového pruhu, v km 0,890 silnice I/69, který má nevyhovující délkové parametry a tyto parametry budou upraveny na nové hodnoty. Částečně se bude jednat o novou konstrukci (v místě mimo stávající povrch vozovky) a v zastávkovém zálivu bude položená nová obrusná vrstva z asfaltového betonu mastixového.
c) SO 301 – Posun vodovodních uzávěrů
V místě budované opěrné zídky před domem č.p. 273 se na vodovodní přípojce nachází dva stávající uzávěry pro RD č.p. 273 a 363. Tyto uzávěry jsou v kolizi s novou opěrnou zídkou a budou posunuty do chodníku. Bude provedeno propojení nových přípojek se stávajícím potrubím.
d) „SO 801 – Zídka, oplocení“
V rámci tohoto objektu se bude realizovat odstranění zábradlí na opěrné stěně a osazení nového oplocení. Vybudování nové železobetonové zídky délky 6,6 m a osazení nového zábradlí na této opěrné zídce. Vzhledem na minimalizaci výkopových prací a přihlédnutí k blízkosti zástavby bude žb. opěrná zídka uložena čtyřech na vrtaných pilotách průměru 600 mm a délky 8 mm.
4. Specifikace předmětu veřejné zakázky je dále uvedena v těchto dokumentech:
a. Příloha č. 1 - Soupis prací, dodávek a služeb „Stavební úpravy zastávky MHD v Rokytnici u č.p. 273“
b. Příloha č. 2 - Smlouva o dílo
c. Příloha č. 3 - Projektová dokumentace k realizaci stavby
5. Zadávací dokumentace obsahuje mimo jiné slepý soupis prací v příloze č. 1 v elektronické podobě. Zadavatel doporučuje účastníkům ověřit si soulad slepého soupisu prací s textovou a výkresovou částí PD stavby a případné rozpory si vyjasnit ještě v průběhu lhůty pro podání nabídek. Zadavatel zakazuje změnit strukturu soupisu prací.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.01.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.02.2019