Veřená zakázka

STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ MŠ KLÁŠTER HRADIŠTĚ NAD JIZEROU

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

- Předmětem zakázky jsou stavební úpravy sociálního zázemí MŠ Klášter Hradiště nad Jizerou. Stavební úpravy sociálního zázemí jsou navrženy na severovýchodní části objektu. Stávající vstup do objektu je ze severovýchodní strany, nově bude tento vstup sloužit pouze pro mateřskou školu. Nově navržený vstup vedle stávajícího vstupu bude sloužit pro vstup pouze pro knihovnu. U knihovny proběhne vybourání stávajících příček a vyzdění nově navržených. Dispozičně vznikne zádveří, ze kterého se bude vstupovat do úklidové místnosti, do předsíně WC, ze kterého se bude vstupovat na WC a dále se bude vstupovat ze zádveří do chodby. V chodbě se zazdí stávající dveřní otvory a zůstanou pouze dveře do knihovny, která zůstane bez stavebních úprav. Ze stávajících vstupních dveří do MŠ se vstupuje do zádveří, ze kterého je možné vstoupit do místnosti herny + lehárny, dále do šatny nově navrženými dveřmi. Ze šatny jsou navrženy nové dveře do umývárny, kde jsou navrženy 2x dětské WC, 2x dětské umyvadla, 1x umyvadlo. Herna a lehárna je navržená zvětšená o společenskou místnost, protože je probourána stávající příčka mezi stávající lehárnou a společenskou místností.
- V místě mezi pavilonem C a pavilonem B je navržena šatna se zádveřím. Tato přístavba bude interiérově spojovat stávající pavilon C a B. Ve spojovacím krčku od Pavilonu C jsou navrženy dveře do šatny. Vstup do nově navržené přístavby šatny je ze severovýchodní strany objektu. Nově navržená obvodová stěna je pouze ze severovýchodní strany. V této stěně se nachází vstupní dveře a okno. Ze vstupních dveří se vchází do zádveří, ze kterého je možné vstoupit do šatny, nebo do pavilonu B. V pavilonu B v místnosti jídelny bude vybourána příčka a bude zvětšena jídelna. Okna ve spojovacím krčku zůstanou stávající.
- Ve spojovacím krčku jsou navrženy nové protipožární dveře ve stávajících otvorech. Protipožární dveře budou osazeny mezi spojovacím krčkem a pavilonem B, mezi pavilone A a mezi kotelnou.
- Více viz Projektová dokumentace

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    27.01.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.02.2023