Veřená zakázka

Stavební úpravy RD č.p. 13 Chvalčov

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je realizace stavby „Stavební úpravy RD č.p. 13 Chvalčov“ v rozsahu dle projektové dokumentace, která je součástí zadávací dokumentace.
Stavební úpravy budou probíhat ve dvoupodlažní části objektu, budou zde situovány dvě bytové jednotky sociálních bytů - jednopokojové byty s kuchyní a koupelnou. Každá bytová jednotka na jednom patře, schodiště a vstupní veranda - chodba budou společné. V 1NP bude zachována dispozice v maximální míře. Bude zde vstupní zádveří otevřeno do kuchyně, z něho bude přístupná chodba se šatníkovou skříní a přes tuto chodbu bude přístupná koupelna se společným WC. Dále bude z kuchyně přístupný obývací pokoj.
Ve druhém podlaží bude za vstupem zádveří, z kterého bude přístupna koupelna a dále kuchyně, z kuchyně bude přístupný pokoj.
V řešené části objektu budou stávající okna vyměněna za nová plastová, budou vyměněny vstupní dveře a objekt bude zateplen izolantem v tl. 100 mm, odizolování základů bude izolantem tl. 100 mm. Obvodové zdivo a nosné stěny budou podřezány a dodatečně zaizolovány. Do střechy nebude zasahováno. Strop půdy bude zateplen, stropy mezi byty budou doplněny foukanou izolací.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.03.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.04.2021