Veřená zakázka

Stavební úpravy objektu márnice, studny a okolních ploch, k.ú. Kopřivnice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem díla jsou stavební úpravy objektu márnice, studny a okolních ploch, k.ú. Kopřivnice.

Rozsah díla je blíže specifikován projektovou dokumentací pro vydání společného povolení stavby (DPS)
Stavba: Stavební úpravy objektu márnice, studny a okolních ploch, k.ú. Kopřivnice, zprac. srpen/2021, Ing. Janem Stuchlíkem

Objekt márnice:
Nově bude odstraněna stropní konstrukce, střešní konstrukce včetně atik, komína a klempířských prvků a bude provedena nová pultová střecha z dřevěných krokví se záklopem z OSB desek a novou krytinou z mPVC fólie. Nové atiky budou z pórobetonového zdiva a budou osazeny nové klempířské prvky z pozinkovaného plechu viz výkresová část. Budou vyměněny stávající dřevěné okna za nová dřevěná okna s neprůhledným izolačním dvojsklem (Uw=1,2 W/m²K) a opatřena fólií proti rozbití. Stávající dveře budou vyměněny za nové vstupní dřevěné otevíravé dvoukřídlové dveře.
Bude provedeno vyrovnání stávající podlahy cementovým potěrem. Vnitřní omítka bude odstraněna v celém rozsahu a bude provedena nová omítka včetně výmalby. Stávající kamenný sokl bude očištěn ocelovým kartáčem a tlakovou vodou. Stávající vnější keramický obklad na jihovýchodní stěně bude odstraněn a nahrazen novým včetně osazení háčků na nářadí a bude provedena nová fasádní hladká omítka.
Studna se zpevněnými plochami:
Nově bude demontována stávající lavička a bude osazena na severozápadní hranu vymezené plochy před stávající vzrostlé keře viz výkresová část. Pod lavičku dle výkresové dokumentace se provedou nové základové patky z prostého betonu o Ø300mm do hloubky 800mm pod upravený terén. Na stávající opěrnou zídku na východní stran (na místě původní lavičky) bude připevněno 8 háků na zahradní nářadí.
Na stávající studnu se připevní nová hřbitovní pumpa, která bude napojena na nový vodovod vedený z objektu márnice. Hřbitovní pumpa bude opatřena uzavíracím ventilem.

Zpevněné plochy:
V místech, kde se bude odebírat zemina je nutné odstranit ornici. Tloušťka vrstvy je 200 mm. Sejmutá ornice bude uskladněna na mezideponii na pozemku investora. Ornice bude po skončení stavebních prací použita na dokončovací terénní práce u objektu.Po dokončení hrubých terénních úprav se provede zpětné navezení ornice v tl. 200 mm. Horní vrstva bude prosívaná a pohnojená hnojivem. Na takto připravený terén se provede ozelenění parkovou směsí a travním semenem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.11.2021