Veřená zakázka

Stavební úpravy objektu Denisovo náměstí 463/6 v Opavě pro poskytování sociálních služeb - 2. etapa transformace organizace Marianum

Číslo ve věstníku:
373474
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45215000-7 - Stavební úpravy budov sloužících pro zdravotní a sociální péči, krematorií a veřejných záchodků,
45215200-9 - Stavební úpravy zařízení sociální péče,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky (dále jen „veřejná zakázka“) jsou stavební úpravy objektu na Denisově náměstí 463/6 v Opavě s cílem humanizovat prostředí a systém péče osob vyžadujících vysokou míru podpory. Objekt č. pop. 463/6 v Opavě je umístěn na pozemku par. č. 2476, k.ú. Opava - Předměstí. K objektu patří zahrada na pozemku par. č. 2475. Objekt je podsklepený, situován je jako krajní dům v řadové uliční zástavbě. Má tři nadzemní podlaží a podkroví. Střešní konstrukce je sedlová. Stav stavebních konstrukcí odpovídá stáří objektu, přiměřeně zanedbané údržbě a skutečnosti, že objekt není obýván. Objekt byl využíván jako byty.
Objekt bude upraven pro ubytování celkem 15 osob s omezenou schopností pohybu a orientace. Jedná se o dospělé osoby ve věku od 15 let. V objektu vzniknou 3 bytové jednotky, které budou situovány v 1. NP, 2. NP a 3. NP. V každém z těchto podlaží bude tzv. 1 skupinová domácnost. 1. PP objektu bude sloužit jako zázemí pro personál a zázemí pro denní program ubytovaných, přípravna stravy (bez vaření - praní prádla a stravovací provoz bude zajištěn externě) a sociální zařízení. Ve 4. NP objektu bude situováno rovněž zázemí pro denní program (rehabilitační cvičení, muzikoterapie a aromaterapie apod.), dále sklad špinavého prádla.
V rámci venkovních úprav bude doplněno oplocení kolem celého pozemku s branou vjezdu a brankou pro vstup ze stávajícího chodníku.
blíže v ZD

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.02.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.04.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    22.04.2014