Veřená zakázka

Stavební úpravy objektu čp. 68 ve Chlenech

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45454000-4 - Přestavba budov,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy budovy obecního úřadu ve Chlenech s vestavbou bytů v podkroví a celkovým zateplením budovy. Stavebními úpravami s vestavbou bytů v podkroví se půdorysné rozměry a architektonický vzhled nemění. Suterén bude využitý pro potřeby obce a uživatele bytů. V patře bude ponechán stávající byt a nový vznikne v západní části, ve stávajícím půdním prostoru jsou navrženy dva nové podkrovní byty. Všechny byty budou přibližně stejného dispozičního řešení, jde o kuchyně, obývací pokoje s jídelnami, ložnice a hygienická zařízení.
S ohledem na stav střechy s krytinou bude provedena montáž nového krovu s pálenou krytinou, montáž valbové střechy v souladu s původním provedením. Navýšení výšky střechy proti stávajícímu provedení bude z důvodu dodržení minimální výšky stěn pod šikmým podhledem. Vzhledem k prostorovým požadavkům pro vznik dvou bytů v podkroví dojde k minimálnímu navýšení hřebene a okapů o cca 300 mm.
Součástí stavby bude přístřešek pro popelnice. Vytápění objektu bude zemním plynem (změna oproti PD) . Přístřešek pro 4 popelnice je navržen severně od budovy na poz. p.č. st. 108. Bude budována nová vodovodní přípojka. Bude provedeno drenážní potrubí okolo objektu se zaústěním do stávající dešťové kanalizace. Vyhrazená parkovací stání jsou navržena v ploše stávajícího parkoviště navazujícího na komunikaci v obci Chleny, jižně od budovy čp. 68.

Stavba bude provedena dle projektové dokumentace zpracované projekční kanceláří ApA Vamberk s.r.o., se sídlem Smetanovo nábřeží 180, 517 54 Vamberk, IČO: 64255727.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.11.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.11.2023