Veřená zakázka

Stavební úpravy objektu č.p.16, Františkovy Lázně – Infocentrum s výstavními prostory, 1.etapa

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

1. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy přízemí stávající budovy. Stávající budova bývalé lázeňské polikliniky se nachází v centrální části města Františkovy Lázně – v blízkosti Františkova pramene. Budova nebude výraznějším způsobem vzhledově ani objemově měněna, dojde k dílčím opravám její fasády a výplní otvorů. Z jižní strany budovy bude v souvislosti se zřízením samostatného vstupu do veřejných WC přistavěna samostatná ocelová bezbariérová rampa. Urbanistické řešení stávající budovy se stavebními úpravami a přístavbou rampy oproti současnému stavu nezmění. Infocentrum bude zajišťovat standardní činnosti, které v současné době vykonává v prostorech pronajatých městem u soukromého vlastníka budovy Miláno ve FL:
• podávání informací o městě a regionu včetně dopravních službách apod.
• distribuce a prodej informačních a reklamních materiálů
• prodej vstupenek do výstavních prostorů v budově
• prodej vstupenek na kulturní a společenské akce
• příprava a tisk aktuálních informačních materiálů
• provozování půjčovny jízdních kol a koloběžek (dočasná činnost)
Součástí infocentra je kompletní zázemí pro jeho pracovníky a samostatná zasedací místnost pro možnost přednášek a prezentací pro menší skupiny návštěvníků. Ve východní části budovy budou zřízeny výstavní prostory pro prezentaci Muzea ve Františkových Lázních s možností pořádání doplňkových menších výstav. Vstupenky do výstavních prostor budou prodávat pracovníci infocentra, vstup bude z infocentra přes samostatný turniket. Pro výstavní prostory nebude zřizována samostatná obsluha. V 1.NP budovy budou zřízeny veřejné WC oddělené od ostatního provozu budovy se samostatným vstupem z parku po bezbariérové venkovní rampě. Přístup na WC bude možný pouze přes turniket. WC budou rovněž přístupné pro návštěvníky infocentra a výstavních prostor v rámci vstupného. V rámci akce budou vybudovány nové celky technologických zařízení:
• v rámci vytápění – předávací stanice napojená novou parovodní přípojkou
• v rámci elektroinstalace bude v oddělené místnosti vedle výměníku zřízen místnost prostor pro rozvaděče a server infocentra.
• v budově budou instalovány 2 turnikety pro požadovanou specifikaci přístupu návštěvníků do jednotlivých prostor infocentra

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.08.2022