Veřená zakázka

Stavební úpravy lávky pro pěší ev. č. L07 - STAVEBNÍ OBNOVA - opakované zadání

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky malého rozsahu jsou stavební práce. Předmětem zakázky je provedení Stavební obnovy lávky pro pěší, která zahrnuje stavební objekty SO 202 – Sanace povrchů lávky a ramp a SO 203 – Monitorovací systém, dále se počítá v rámci řešení hydroizolace na opěrách lávky s odkrytím a zpětným zásypem opěr – viz výkresy 201-C.16Z Detail zásypu OP1 a 201-C.17Z Detail zásypu OP2.

Bude provedena zejména obnova pochůzných vrstev na lávce, nové zábradlí, sanace betonu lávky a betonů nástupních ramp, revizní schodiště a zpevnění pod lávkou a monitorovací systém pro měření vlhkosti. Zároveň bude provedeno opětovné odkrytí opěr a bude provedena důkladná hydroizolace opěr a nových kotevních bloků realizovaných během statického zajištění lávky.

Stavební objekt SO 201 – Statické zajištění lávky již byl dokončen v dubnu roku 2019, kdy bylo provedeno zesílení nosné konstrukce lávky vnějšími předpínacími kabely, umístěnými v ochranné kapotáži pod nosnou konstrukci – viz pouze informativně přiložené výkresy řezů C.07, C.08, C.09, C.10 a C.11, které pouze ukazují způsob umístění kapotáže s kabely – již zrealizováno !

Dle projektové dokumentace a charakteru konstrukce lávky se vylučuje použití těžších mechanismů než 200kg pro odstraňování vrstev na povrchu nosné konstrukce. Odstraňování vrstev na povrchu nosné konstrukce je nutno provádět ručními mechanismy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.06.2020