Veřená zakázka

STAVEBNÍ ÚPRAVY KŘIŽOVATKY SSZ CB.29 HUSOVA - BRANIŠOVSKÁ A OPRAVA SILNICE III/14539 ČÁST HUSOVBY TŘ.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233129-9 - Výstavba silničních křižovatek
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy křižovatky SSZ CB.29 Husova – Branišovská a oprava silnice III/14539 část Husovy tř.
V rámci stavebních úprav křižovatky bude provedeno stavební rozšíření Branišovské ulice na tři jízdní pruhy před křižovatkou s ulicí Husova a následná přeložka trakčního stožáru s veřejným osvětlením (VO) a s tím související kabeláží. V ulici Husova je doplněn dělící ostrůvek na severním rameni pro zkrácení nenormové délky přechodu pro chodce.
V rámci opravy Husovy tř. bude provedeno odstranění degradovaných asfaltových vrstev a vyrovnání příčného profilu frézováním. Dále bude provedena sanace trhlin, celoplošná pokládka ložné a obrusné vrstvy, výměna přídlažby a zřízeno nové vodorovné značení. Součástí této části stavby bude také výšková úprava povrchových znaků inženýrských sítí a provedení nové ložné vrstvy v ulici Branišovská v délce cca 44 m od křižovatky.
Stavba bude hrazena dvěma investory na základě „Smlouvy o společnosti“, tj. statutárním městem České Budějovice a Správou a údržbou silnic Jihočeského kraje.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    04.05.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.06.2018