Veřená zakázka

Stavební úpravy čp. 149 v Borovanech včetně revitalizace přilehlé části náměstí

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení,
45454100-5 - Rekonstrukce budov,
77310000-6 - Služby vysazování a údržby zelených ploch
Popis:

25. června 2021

Předmětem plnění veřejné zakázky je rekonstrukce objektu čp. 149 v Borovnech a revitalizace veřejného prostranství v okolí tohoto objektu.

V rámci rekonstrukce objektu čp. 149 se jedná zejména o stavební úpravy druhého nadzemního podlaží. Dnes nevyužívaný prostor původních učeben základní školy bude upraven pro potřeby detašovaného pracoviště Lidové školy umění v Borovanech. V rámci rekonstrukce dojde k rekonstrukci učeben, úpravě jedné z učeben na sociální zařízení a šatny, v suterénu objektu bude umístěn výměník teplovodu a rozdělovač topných větví. Součástí rekonstrukce je provedení nového rozvodu topné vody od výměníku teplovodního vytápění, provedení teplovodní přípojky a zateplení objektu.

V rámci revitalizace veřejného prostoru dojde úpravám stávajících zpevněných ploch, bude provedeno celkové zvýšení úrovně zpevněných ploch, pro možný přístup do stávajících objektů bez dnes navazujících přístupových ramp a vyrovnávacích schůdků. Dále bude vysazena nová zeleň včetně keřového patra pro vytvoření klidové zóny a odstínění přilehlé státní komunikace a dojde k umístění nového mobiliáře a veřejného osvětlení.

Podrobné technické informace k předmětu plnění jsou uvedeny v přílohách této výzvy:

č. 1 – Projektová dokumentace, která v sobě zahrnuje projektovou dokumentaci „Stavební úpravy čp. 149 na p.č. 121/1 v Borovanech“ a projektovou dokumentaci „Revitalizace části Žižkova náměstí v Borovanech“

č. 4 – Výkazy výměr

Zadavatel uvádí, že pokud jsou v podmínkách této výzvy nebo jejích příloh uvedené přímé nebo nepřímé odkazy na určité dodavatele, výrobky, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, zadavatel umožní pro plnění veřejné zakázky použití i jiných, kvalitativně a technicky obdobných řešení a použití adekvátních výrobků.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    25.06.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.07.2021