Veřená zakázka

Stavební úpravy bytového domu Hrušovany 72, Hrušovany

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45211000-9 - Stavební úpravy bytových domů a rodinných domů
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební, montážní a řemeslné práce a dodávky spojené s provedením zakázky „Stavební úpravy bytového domu Hrušovany 72, Hrušovany“, a to v souladu s touto Výzvou a projektovou dokumentací.

Jedná se o stavební úpravy bytového domu Hrušovany č.p. 72, s cílem snížit energetickou náročnost bytového domu na nákladově optimální úroveň.

Rozsah prací - stavební úpravy bytového domu jsou stanoveny požadavkem investora. Technické řešení, návrh zateplení, technologie provádění bude provedeno v rozsahu:

- Je navrženo zateplení obou štítových vnějších obvodových stěn nad úrovní podlahy 1NP. Zateplení bude provedeno tepelným izolantem pěnovým polystyrenem (s hodnotou lambda deklarovaná 0,039 W/mK nebo lepší) tloušťky 160 mm. Součástí bude požární pás výšky 900 mm z minerální vlny v místě založení ETICS.
- Je navržena výměna stávajících oken v úrovní půdy za nová plastová s izolačním dvojsklem. Tato budou splňovat hodnotu součinitele prostupu tepla celé konstrukce Uw = 1,2 W/m2K nebo méně a hodnotu součinitele prostupu tepleného záření g = 0,6 nebo více.
- Budou provedeny další drobné úpravy viz. Projektová dokumentace - výkresová dokumentace.

V předmětu veřejné zakázky jde o úplné a bezvadné kompletní provedení všech stavebních, montážních a řemeslných prací a konstrukcí, včetně dodávek potřebných materiálů a zařízení nezbytných pro řádné dokončení díla. Dále se jedná o kompletní provedení všech činností souvisejících s dodávkou stavebních, montážních a řemeslných prací a konstrukcí jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. ochrana stávajících inženýrských sítí, zařízení staveniště, bezpečnostní opatření, apod.). Zakázka bude zhotovitelem zabezpečena v celém rozsahu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.05.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.06.2021