Veřená zakázka

Stavební práce - Zateplení objektu

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Bude provedeno kompletní zateplení fasád pro snížení energetické náročnosti budovy. Bude provedena nová fasáda objektu s novým barevným řešením a nové výplně otvorů, čímž bude zlepšena estetická a architektonická kvalita objektu. Zateplena bude také plochá střešní konstrukce 1. NP přístavby, jež tvoří zázemí kuchyně. Na zateplení fasád bude použita minerální vlna s podélným vláknem. Spodní soklové části budou obloženy šedými keramickými pásky z důvodu další dlouhodobé funkčnosti a odolnosti pláště.
Budou vyměněny původní dřevěné výplně otvorů – okna, původní ocelové vstupní, skleněné copility na schodištích. Ty budou nahrazeny za nové plastové výplně, hliníkové dveře apod. Vše splňující požadované tepelně-technické parametry. Nově budou provedeny meziokenní izolační výplně – prefabrikované panely, které budou následně opatřeny zateplovacím systémem. Na fasádě jsou navrženy svislé proklady z bloků XPS polystyrenu opatřeného stálou povrchovou úpravou. Dále dojde v rámci zateplování k nutným úpravám klempířských prvků, dvířek elektro rozvaděčů, uzávěru HUP, spojek hromosvodů, přesazení cedulek, nový okapový chodník apod. V rámci zateplení objektu nedojde k žádným funkčním ani dispozičním změnám objektu.
Stavební projektová dokumentace řeší i zateplení střechy budovy včetně přesazení FVE panelů. V rámci této zakázky nebude toto opatření realizováno. V předloženém výkazu výměr jsou položky týkající se zateplení střechy a přesazení FVE označeny červeně (jsou nulové) a nebudou realizovány.
Součástí díla jsou všechny nezbytné práce, dodávky a činnosti pro kompletní dokončené dílo v celém rozsahu zadání, který je vymezen projektovou dokumentací, určenými standardy, obecně technickými požadavky na výstavbu a obchodními podmínkami.
Podkladem pro vypracování nabídky je projektová dokumentace pro provedení stavby pod názvem „Zateplení SOU a SOŠ Přímětická“ (Projekce: A – projekt, s.r.o., Dvořákova 16, 669 02 ZNOJMO), která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace včetně Soupisu prací, dodávek a služeb a výkazem výměr.
Technické podmínky stavby jsou stanoveny v projektové dokumentaci stavby, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace.
Jsou-li v Zadávací dokumentaci nebo jejich přílohách uvedeny konkrétní obchodní názvy, jedná se pouze o vymezení požadovaného standardu a zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení.

Věcné vymezení významných činností, které musí být plněny výlučně přímo vybraným dodavatelem, nikoliv poddodavatelem (dle rozpočtové položky ve výkazu výměr):
Díl: 62 Úpravy povrchů vnější
Díl: 713 Izolace tepelné
Díl: 766 Konstrukce truhlářské

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.02.2021