Veřená zakázka

Stavební část projektu „MÍSTO SETKÁVÁNÍ A ODPOČINKU - HORNÍ MARŠOV

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45300000-0 - Stavební montážní práce
Popis:

Jedná se o novostavbu místa pro setkávání a odpočinek, která je tvořena objektem knihbudky a čtyřmi průchozími rámovými prvky v obci Horní Maršov na parcele číslo 588/4. Návrh počítá s odstraněním stávající staré dřevěné autobusové zastávky (ta dnes provizorně slouží jako knihbudka) a s vytvořením nové stavby se stávajícím účelem, včetně zastřešujících prvků v parteru a pojednání povrchu pochozí plochy.
Novostavba objektu (knihbudka + 4 kusy průchozích „rámů“) je uvažována jako celodřevěná stavba (konstrukce + opláštění) se střešní hliníkovou krytinou. Jižní a východní stěny z velké části prosklené, z části překryté stínícím laťovým roštem. objekt je uvažován jako nezateplený a netemperovaný. Objekt obsahuje police s knihami a posezení na dřevěných prvcích ve tvaru hranolu.
Kompozici celku doplňují přístřešky tvaru obráceného písmene „U“, které materiálově korespondují s hmotou zastřešené knihbudky. Ta je dostatečně prosvětlená díky prosklené jižní a východní stěně, vstup do objektu je umožněn v jižní fasádě – objekt nebude průchozí a vytvoří příjemné vnitřní prostředí pro relax po celý rok. Ve večerních hodinách je uvažováno nasvětlení celého komplexu, čímž zaručí možnost nepřetržitého provozu, zajistí bezpečí a pomůže předejít případnému vandalizmu .
V rámci řešení parteru je uvažováno s osazením nové předstěny ke stávající opěrce. Ta opět materiálově koresponduje s navrženými stavbami a slouží k připevnění infotabulí (informace o obci Horní Maršov a okolí, mapa Krkonoš a vycházkových tras, aktuality z dění v obci, interaktivní naučné a herní prvky). V druhé řadě dojde k zakrytí nevzhledné betonové opěrky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.02.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.03.2020