Veřená zakázka

Staré Město, Veřejné prostranství Za Radnicí – projektová dokumentace

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace Staré Město, Veřejné prostranství Za Radnicí – projektová dokumentace.
Projektová dokumentace bude zpracována ve stupních: dokumentace pro vydání společného povolení stavby a dokumentace pro provádění stavby.
Projektová dokumentace bude řešit návrh veřejného prostranství vnitrobloku v ulici Za Radnicí ve Starém Městě. Jedná se o úpravy komunikací a návrh nových parkovacích stání pro dosažení větší parkovací kapacity a návrh nového dětského a vícegeneračního hřiště. Z hlediska dopravní klasifikace se jedná o režim zóny 30 – omezená rychlost, pěší a motorová doprava jsou prostorově oddělené. V návrhu bude řešena výměna nepropustných zpevněných povrchů za propustné zpevněné (stávající parkovací stání) a návrh nových propustných zpevněných ploch (nová parkovací stání). Plochy komunikace budou řešené v provedení z betonové dlažby, parkovací stání budou z betonové dlažby vsakovací. Povrch dětského vícegeneračního hřiště bude řešen pryžovou dlažbou. Součástí návrhu dětského hřiště bude i osazení herních prvků.
Součástí předmětu plnění je i příprava území (včetně řešení bouracích prací a kácení dřevin), návrh nového veřejného osvětlení, dešťové kanalizace, městského mobiliáře a sadových úprav.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.04.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.04.2022