Veřená zakázka

Správa, běžná údržba, provoz a opravy veřejného, vánočního a slavnostního osvětlení, kolektorů a energetických zdrojů na území Statutárního města Teplice v letech 2021 - 2026

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnostiAuto-moto, doprava
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Auto-moto, doprava ->  Náhradní díly a spotřební materiál
Auto-moto, doprava ->  Servisní služby Opravy, revize a servis
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
50000000-5 - Opravy a údržba
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky ze strany dodavatele, jakožto zhotovitele je provádět na základě rámcové smlouvy o dílo (dále jen „smlouva“) pro zadavatele, jakožto objednatele dle jednotlivých pokynů a v souladu se smluvně sjednaným harmonogramem prací dílo spočívající ve správě, běžné údržbě, provozu a opravách veřejného, vánočního a slavnostního osvětlení, kolektorů a energetických zdrojů (v souhrnu dále jen „spravovaná zařízení“) na území Statutárního města Teplice. Rozsah jednotlivých plnění je stanoven jednak vymezením činností spadajících do správy, běžné údržby, provozu a oprav předmětných spravovaných zařízení, dále pak bude určován jednotlivými pokyny, časovým plánem či výzvami zadavatele (objednatele) (dále jen "dílo").
Předmětem smlouvy není nákup elektrické energie. Úhradu za spotřebu elektrické energie při provozu veřejného, vánočního a slavnostního osvětlení, kolektorů a energetických zdrojů provádí zadavatel (objednatel).
Předmětem veřejné zakázky je zajištění správy, běžné údržby a oprav veřejného osvětlení, kolektorů, vánočního a slavnostního osvětlení a energetických zdrojů na území Statutárního města Teplice a v jeho vlastnictví.
Bližší popis předmětu zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.04.2021