Veřená zakázka

Správa a údržba pohřebišť města Třince 2016-2017

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
98371000-4 - Pohřební služby
Popis:

Předmětem zakázky je správa veřejných pohřebišť města Třince včetně údržby zeleně na pohřebištích města Třince.
Jedná se o zajištění činností a prací označovaných jako správa, spočívajících v provozování veřejných pohřebišť podle ustanovení § 18 odst. 1 a 2 zákona č. 256/2001 Sb., o pohřebnictví a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o pohřebnictví“) a platného Řádu veřejného pohřebiště, který schválila Rada města Třinec podle ustanovení § 19 zákona o pohřebnictví a § 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů.
Provozování veřejného pohřebiště zahrnuje výkopové práce související s pohřbením a exhumací, pohřbívání lidských ostatků do hrobů nebo hrobek, provádění exhumací, ukládání, rozptyl a vsyp zpopelněných lidských pozůstatků, správu a údržbu veřejného pohřebiště, včetně komunikací a okolní zeleně, pronájem hrobových míst a vedení související evidence.
Správa pohřebišť bude vykonávána v souladu s aktuálně platným Řádem veřejných pohřebišť na území města Třince, tento je v aktuální podobě dostupný na adrese: http://www.trinecko.cz/predpisy/vnitrni.php

Údržba zeleně pohřebišť zahrnuje zejména:
• údržbu biologických prvků (keřů, stromů, hrabání listí, kosení, hrabání a odvoz trávy)
• údržbu technických prvků (zametání chodníků a cest)

Konkrétní rozsah činností je stanoven v přílohách č. 2. a č. 3 zadávací dokumentace. Dodavatel bude při realizaci zakázky postupovat v souladu s podmínkami, které jsou stanoveny v těchto přílohách resp. návrzích smluv a jejích přílohách. Zadavatel předkládá obchodní podmínky ve formě dvou návrhů smluv včetně příloh, z nichž jedna smlouva upravuje správu veřejných pohřebišť města Třince a druhá smlouva údržbu zeleně na pohřebištích města Třince. Uchazeč je povinen nabídnout kompletní plnění předmětu zakázky, tzn. správu pohřebišť včetně údržby zeleně, nelze nabídnout pouze část této zakázky.

Smlouvy budou uzavřeny na dobu určitou, a to na dva roky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.10.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.10.2015