Veřená zakázka

Sportovní klub - Ostravice Sport a.s. - Ostravice

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45211350-7 - Výstavba víceúčelových budov,
45212110-0 - Výstavba středisek pro volný čas,
45212221-1 - Stavební úpravy v souvislosti s objekty pro sportovní hřiště,
45212421-3 - Výstavba restaurací
Popis:

Předmětem zakázky je výstavba sportovního klubu v golfovém areálu Ostravice.

Předmět zakázky má v budoucnu sloužit jako hlavní objekt celého sportovního areálu. Objekt je dvoupodlažní s podsklepením pod celým objektem.

V 1.NP se nachází foyer, které volně přechází do restaurace, dále kuchyňské zázemí a malá prodejna se sportovními potřebami. Restaurace je navržena pro 50 osob v běžném provozu, nárazově v době turnaje špičkově pro max. 140 osob (na tento počet je dimenzováno sociální zařízení) a je řešena ve dvou výškových úrovních. Na restauraci navazuje venkovní terasa, která je zčásti krytá.

Ve 2.NP jsou kanceláře administrativy a vedení společnosti, zasedací místnost pro 10 osob, konferenční sál sloužící jako zázemí klubu s kapacitou pro 50 osob dělitelný mobilní příčkou na 2 menší sály a galerie restaurace.

V 1.PP jsou šatny a sociální zařízení pro hráče, wellness a technologické zázemí.

Navržená kapacita a standard provedení vychází z požadavku investora s ohledem na uvažovaný provoz areálu. V rámci stavby jsou řešeny i zpevněné a manipulační plochy a parkoviště pro vozidla návštěvníků a související inženýrské sítě. Předpokládá se celoroční provoz objektu. Fasáda klubovny je z velké části řešena jako prosklená plocha. Objekt je zastřešen sedlovou střechou s vikýři. Téměř kolem celého objektu je navržen krytý ochoz. Nový objekt je navržen z materiálů jako: dřevo, sklo, kámen, betonové střešní tašky. Fasáda objektu je tvořena hrubým fošnovým obkladem ve stejném odstínu, jako stávající objekty areálu, v kombinaci s obezdívkami přírodním kamenem. Střecha je navržena z betonových střešních tašek v břidlicově černé barvě.

Podrobný popis předmětu zakázky je obsažen v Dokumentaci pro provedení stavby (DPS) č. 09-067-5 z ledna 2011, vypracované společností OSA projekt s.r.o., se sídlem Ostrava-Moravská Ostrava, Kafkova 1133/10, PSČ 702 00, IČ 47155337, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 4180, pro stavbu Sportovního klubu - Ostravice Sport a.s.- Ostravice.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.07.2012
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.08.2012