Veřená zakázka

Společenský objekt Dalovice

Číslo ve věstníku:
481335
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Karlovarský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45211350-7 - Výstavba víceúčelových budov,
45213150-9 - Výstavba administrativních budov,
45215222-9 - Výstavba společenských, správních a kulturních center
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výstavba nového společenského centra, obecního úřadu a event. přechodného krizového ubytování v obci Dalovice. Centrum vyroste na místě stávajícího třípodlažního objektu jehož nadzemní část bude odstraněna (1.NP +2.NP). Nový objekt bude realizován na stávajícím a rozšířeném půdorysu. V 1.NP budou situovány kanceláře OÚ, společenský sál se zázemím, informační centrum. Ve 2.NP bude umístěn byt správce a jednoduché ubytovací jednotky. V 1.PP bude umístěno technické zázemí objektu. Kompletní realizace stavby je rozdělena do 2 etap:
V rámci 1. etapy dojde k odstranění stávající nadzemní části stavby, vybudování hrubé stavba vč. fasády a zateplení podkroví. Dále bude kompletně provedeno 1.PP a 1.NP, přípojky inženýrských sítí (voda, kanalizace, kabel NN, plynovod NTL), komunikace a zpevněné plochy (vybudování 3 přístupových chodníků, zpevněných ploch vč. odlučovače ropných látek) a veřejné osvětlení (nové osvětlení ploch a přístupové komunikace).
V rámci 2. etapy je předpokládáno provedení kompletních vnitřních prostor 2.NP (příčky, vnitřní instalace a vybavení, úpravy povrchů, čisté podlahy) a parkových úprav prostranství. Realizace 2 . etapy je předmětem zadavatelem vyhrazeného opčního práva.

Uchazeči v rámci své nabídky ocení také předmět opčního plnění (do zvláštního formuláře a také provedou ocenění jednotlivých položek předmětu opce do přiloženého zvláštního soupisu prací s výkazem výměr pro 2. etapu). Cena za opční plnění však není předmětem hodnocení nabídek v rámci této zakázky. Zadavatel zároveň stanovuje požadavek, že předložená cena za opční plnění nesmí být vyšší než předpokládaná hodnota opce tj. 4 389 391,- Kč bez DPH. V případě, že se zadavatel rozhodne opčního práva využít zadá veřejnou zakázku na základě využití výhrady opčního práva v jednacím řízení bez uveřejnění, které bude zahájeno do 1 roku ode dne uzavření smlouvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.03.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.04.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    22.04.2014