Veřená zakázka

Spa hotel Thermal Karlovy Vary – Areál bazén

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
43324100-1 - Zařízení pro bazény,
45212000-6 - Stavební úpravy budov sloužících pro volný čas, sporty, kulturu, ubytování a restaurace
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rozsahu prováděcí projektové dokumentace s názvem „Spa hotel Thermal Karlovy Vary – Areál bazén“, stavebního povolení (rozhodnutí Magistrátu města Karlovy Vary, Úřadu územního plánování a stavebního úřadu ze dne 20.11.2020, sp.zn. 13756/SÚ/20/He, dále jen „Stavební povolení“) a v rozsahu položkového rozpočtu.
„Areál bazén“ pro účely Smlouvy znamená areál nemovitých věcí ve vlastnictví objednatele, a to pozemek parc. č. 2947 o evidované výměře 4570 m2, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba č.p. 2002, objekt občanské vybavenosti o 7 podlažích, dále pozemek parc. č. 2946 o evidované výměře 1227 m2, a pozemek parc. č. 2950 o evidované výměře 451 m2, vše evidováno v katastrálním území 663433 Karlovy Vary, obec 554961 Karlovy Vary na listu vlastnictví č. 1576 v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Karlovarský kraj, Katastrální pracoviště Karlovy Vary.
Předmětem DÍLA je oprava a rekonstrukce vnitřních částí budov Areálu bazén včetně bazénové vany a bazénových technologií. Práce spočívají ve stavebních úpravách, opravách a modernizaci veškerých vnitřních prostor pro vybudování saunového světa, výměny bazénové vany včetně náhrady a modernizace bazénových technologií. Součástí DÍLA budou dispoziční stavební úpravy, vybudování nových výtahů, obnova stávajících výtahů, náhrady, modernizace a rozšíření systémů vzduchotechniky, modernizace a doplnění slaboproudých systémů, výměny rozvodů ZTI a kanalizace, opravy a modernizace silnoproudých rozvodů, osvětlení, instalace EPS.
DÍLO bude provedeno ve dvou etapách prováděných paralelně.
• První etapa spočívá v provedení rozsahu prací pro zprovoznění venkovního bazénu (bez saunového světa a gastroprovozů snack bar a kavárna) se vším nutným provozně-technickým zázemím a příslušenstvím. Součástí DÍLA je splnění veškerých podmínek potřebných pro to, aby mohl být zahájen zkušební provoz, jak je stanoveno ve Stavebním povolení. Jedná se o prioritní rozsah prací; tím však není dotčena možnost zhotovitele provádět současně stavební práce i na ostatních částech objektu pro dokončení celého díla.
• Druhá etapa spočívá v dokončení zbývajících částí DÍLA.

Přesný rozsah plnění 1. etapy je uveden v dokumentu Rozsah plnění (příloha č. 3 Zadávací dokumentace).

Předmět veřejné zakázky přesně specifikují Smlouva o dílo (příloha č. 1 Zadávací dokumentace), projektová dokumentace zpracovaná společnostmi SPECTA s.r.o., IČ: 27305350 a h-projekt s.r.o., IČ: 60468653 (Příloha č.2 Zadávací dokumentace), dokument Rozsah plnění (Příloha č.3 Zadávací dokumentace) a Stavební povolení (Příloha č. 4 Zadávací dokumentace).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.01.2021