Veřená zakázka

Snížení energetické náročnosti výrobního procesu ve společnosti ZEVETA MACHINERY a.s. – II. – CNC stroje

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42621100-6 - CNC soustruhy,
42637000-0 - Obráběcí a tvářecí stroje pro vrtání, vyvrtání a frézování kovů
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro projekt realizovaný s podporou prostředků OP PIK „Snížení energetické náročnosti výrobního procesu ve společnosti ZEVETA MACHINERY a.s.“. Předmět zakázky je v souladu s nastavením projektu dělen na více částí, a sice: část 1) 3osé CNC frézovací centrum – referenční výrobek č. 1; část 2) 5osé CNC frézovací centrum – referenční výrobek č. 2; část 3) CNC soustruh včetně robotizace – referenční výrobek č. 3; část 4) CNC soustruh – referenční výrobek č. 4; část 5) CNC soustruh – referenční výrobek č. 5a a 5b; 6) CNC automatický soustruh – referenční výrobek č. 6.

Realizace zakázky bude v souladu s cíli a nastavením projektu „Snížení energetické náročnosti výrobního procesu ve společnosti ZEVETA MACHINERY a.s.“ realizovaného podle podmínek Výzvy VI programu OP PIK Úspory energie. Cílem projektu je snížení energetické náročnosti výrobního procesu zadavatele pomocí nahrazení stávajícího energeticky neefektivního technologického vybavení novým moderním zařízením s vyšší energetickou účinností. Předmět zakázky bude vycházet z doporučení stanovených Energetickým posudkem „Snížení energetické náročnosti výrobního procesu ve společnosti ZEVETA MACHINERY a.s.“ ze dne 29.4. 2021 zpracovatele EA-Partneři s.r.o. Zadavatel požaduje dodávku, instalaci a zprovoznění předmětu zakázky v provozovně zadavatele. Podrobnější požadavky na součásti dodávky, instalaci a zprovoznění stanoví zadávací dokumentace.

Dodávka bude zahrnovat předmětné technologické vybavení s příslušenstvím, řídicím softwarem, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a oživením tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, obchodní názvy či značky, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Označení také respektuje oborové standardy a označení, nutné pro specifikaci předmětu zakázky.

Zadavatel umožňuje i jiné technicky a kvalitativně srovnatelné řešení. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele, a zároveň s ostatními technologiemi v rámci koncepce a cílů projektu a řešením navrženém při jeho implementaci. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Zadavatel připouští variantní řešení nabídky u jednotlivých částí předmětu nabídky, připouští i dílčí plnění (ve smyslu dodání kompletní jedné části) předmětu zakázky.

Zadavatel upozorňuje, že se nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.
Nabídky podávejte v českém jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.03.2023