Veřená zakázka

Snížení energetické náročnosti – výrobna tofu

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

1. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy stávající budovy.
SO 01 – Výrobna a kanceláře – jedná se o stávající objekt o jednom nadzemním podlaží, který je v současné době využíván jako sklad. Nově bude v části prostoru zřízena výrobna tofu včetně skladu. Ve stávající přístavbě budou zřízeny kancelářské prostory a zázemí pro výrobní pracovníky – WC, sprchy a denní místnost. Nově budované příčky budou řešeny systémem suché výstavby – sádrokarton. Celý objekt bude zateplen a dojde k výměně okenních otvorů. U stávající přístavby dojde k zpevnění stávajícího krovu pultové střechy formou příložek. Na tyto prvky bude zavěšen sádrokartonový podhled. Nové příčky budou postaveny ze sádrokartonu. Okna a vstupní dveře jsou navrženy plastové s izolačními trojskly. Vnitřní dveře budou klasické dýhové v ocelových zárubních. Zdrojem tepla bude plynový kondenzační kotel s teplovodními radiátory. Ohřev teplé vody bude probíhat v elektrickém přímotopu umístěném pod umyvadlem pro potřeby WC. Ohřev TUV pro sprchy bude zajištěn v elektrickém zásobníkovém ohřívači. Objekt je napojen na rozvod elektrické energie ve stávajícím areálu. Zásobování objektu vodou bude zajištěno napojením na stávající rozvod. Odkanalizování objektu je zajištěno do stávající splaškové kanalizace v areálu. Odpadní vody budou odděleny. Odpadní vody z výroby budou předčištěny za pomoci čtyřkomorové srážecí nádrže a odlučovače škrobu a následně předčištěné vody budou svedeny do splaškové kanalizace. Odpadní vody z WC, sprch budou napojeny na stávající splaškovou kanalizaci přímo.
Výrobna – v prostoru stávajícího skladu bude zřízena výrobna tofu. Zásobníky sóji jsou umístěny mimo objekt v nadzemním silu. Odtud je šnekem dopravována do vnitřku výroby. Zde dochází k jejímu namočení. Dále je tento produkt strojně nakrájen a uvařen. Uvařený produkt je koagulačně rozmíchán a následně vysrážen. Poté je strojní linkou lisován, rozřezán. Rozřezaný produkt je pasterizován a zabalen. Po pasterizaci je provedeno chlazení a odvoz výrobku do sousedního prostoru, kde je skladován v chladící místnosti. Dešťové srážky jsou svedeny do stávající dešťové kanalizace v areálu.
Součástí projektu je modernizace elektroinstalace vč. nového led osvětlení.
Součástí projektu je dodávka, montáž a zprovoznění nového systému vzduchotechniky vč. rekuperace.
Součástí projektu je dodávka, montáž a zprovoznění vytápění objektu (vč. měření a regulace).
Součástí projektu je dodávka, montáž a zprovoznění solárního fotovoltaického systému s přímou výrobou, bez akumulace do baterií.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    23.06.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.07.2023