Veřená zakázka

Snížení energetické náročnosti provozu mrazírny společnosti MD Logistika, a.s. II – 3. etapa - Výměna 12 dveřních otvorů v mrazírně C1 – C8

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Nábytek
Nábytek ->  Ostatní
CPV kódy:
44221200-7 - Dveře,
45421111-5 - Instalace dveřních rámů
Popis:

Předmětem této zakázky je realizace III. etapy projektu s názvem Snížení energetické náročnosti provozu mrazírny společnosti MD Logistika, a.s. II, a to výměny 12 dveřních otvorů v mrazírně C1 – C8.

Popis stávajícího stavu:
V současné době jsou používána vrata, která již nevyhovují z hlediska izolační schopnosti, složitosti ovládání a rychlosti posunu. Vrata jsou již netěsná a značně poškozená. Velkým problémem je vedle malé izolační schopnosti i pomalý chod, který výrazně zvyšuje únik chladu z komory a dále zvyšuje množství vlhkého teplého vzduchu, který do komory vniká z venkovní strany při zbytečně dlouhém otevření. Stávající vrata mají také velmi nízkou odolnost vůči mechanickému poškození.



Popis instalace nové technologie:
Instalovat nová moderní vrata s vysokou izolační schopností, vysokorychlostním chodem a vysokou odolností vůči nárazům. Vrata budou plně automatická a vybavena technologií, která je vhodná pro používání v teplotách do -28 °C. Instalace bude probíhat za provozu do stávajících stavebních otvorů mrazírny (C1, C2, C3B, C4C, C4D, C5C, C5D, C6C, C6D, C7C, C7D, C8B).

Popis montáže a demontáže:
Montáž a demontáž bude probíhat za plného provozu.

Jedná se o samostatnou zakázku. Zadavatel tedy neumožňuje dílčí plnění.

Podrobný popis předmětu plnění a technických podmínek je obsažen v projektové dokumentaci, která tvoří nedílnou součást zadávací dokumentace jako její Příloha č. 1.

Součástí nabídky účastníka musí být rovněž vyplněné a a podepsané čestné prohlášení o splnění technických parametrů nabízeného plnění (Příloha č. 5 k zadávací dokumentaci).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.07.2020