Veřená zakázka

Snížení energetické náročnosti objektu ZŠ Jevíčko

Číslo ve věstníku:
482944
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45100000-8 - Práce spojené s přípravou staveniště,
45111291-4 - Technická příprava staveb,
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov
Popis:

Předmětem zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb, jejichž hlavním účelem je zateplení objektu základní školy v Jevíčku a s tím spojené snížení energetické náročnosti objektu.
Předmět zakázky zahrnuje zateplení objektu základní školy v Jevíčku postavené v roce 1996. Objekt základní školy v Jevíčku se sestává ze tří základních staveb – čtyřpodlažního učebnového bloku, přízemního bloku tělocvičen a přízemního bytu školníka. V rámci zakázky budou prováděny stavební práce spočívající v zateplení svislých obvodových konstrukcí budovy základní školy, bloku tělocvičen a bytu školníka, výměně střešní krytiny a výměně otvorových výplní vč. žaluzií a malbě vnitřních prostor objektů. Rovněž budou provedeny stavební úpravy učebnového bloku spočívající v odstranění vstupního portálu a přístřešku a provedení přístavby nového přístřešku u vstupu. Všechny nové konstrukce budou splňovat požadavek na doporučenou hodnotu součinitele prostupu tepla dle platné aktualizace ČSN 730540-2.
Předmět zakázky je podrobně specifikován v těchto dokumentech:
a) v závazném textu smlouvy o dílo, který je přílohou č. 3 zadávací dokumentace,
b) v projektové dokumentaci pro provádění stavby s názvem „Snížení energetické náročnosti objektu základní školy v Jevíčku“, zodpovědný projektant Ing. Ivo Junek, IČ: 11145897, ČKAIT 0700419 jež je přílohou č. 1 zadávací dokumentace a
c) v soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, jenž je přílohou č. 2 zadávací dokumentace. Soupis stavebních prací dodávek a služeb s výkazem výměr je rozdělen na dva oddělené soupisy uznatelných a neuznatelných nákladů projektu, a to s ohledem na skutečnost spolufinancování projektu z Operačního programu Životní prostředí.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.04.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.04.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    30.04.2014