Veřená zakázka

Snížení energetické náročnosti objektu ZFP akademie, a. s. – Etapa 3_FVE

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
09331200-0 - Solární fotovoltaické moduly
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka a instalace FVE. Podrobněji je předmět veřejné zakázky specifikován projektovou dokumentací a především slepým rozpočtem. Jedná se o kompletní dodávku Fotovoltaické elektrárny o instalovaném výkonu 19,98kWp včetně dalších potřebných zařízení a materiálu, dále včetně instalace a montáže, dopravy a zaškolení obsluhy. Dodané plnění musí být nové, nepoužité. Dodávka plnění je požadována v rozsahu návrhu řešení, harmonogramu dodávky, dodávky dle technické specifikace a projektové dokumentace (PD), která je součástí zadávací dokumentace (dále jen ZD).



Jestliže tato ZD obsahuje odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitý výrobek nebo určitou osobu, popř. její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, zadavatel umožňuje pro plnění zakázky použít i jiných rovnocenných (tj. kvalitativně a technicky obdobných) řešení.

Dodavatel je povinen poskytnout potřebnou součinnosti v rámci prvního paralelního připojení v rámci DS e.gd a licenci na výrobu elektrické energie v rámci ERÚ

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.05.2020