Veřená zakázka

Snížení energetické náročnosti objektu ZFP akademie, a. s. – Etapa 2

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Auto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Dopravní prostředky
Dopravní prostředky ->  Nákladní
CPV kódy:
34136000-9 - Dodávky
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka Elektrorozvodů a LED osvětlení, dále pak VZT včetně MaR pro společnost ZFP akademie, a. s. Podrobněji je předmět veřejné zakázky specifikován projektovou dokumentací a především slepými rozpočty.

Jestliže tato ZD obsahuje odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení zboží a služeb, které platí pro určitý výrobek nebo určitou osobu, popř. její organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, zadavatel umožňuje pro plnění zakázky použít i jiných rovnocenných (tj. kvalitativně a technicky obdobných) řešení.


Zakázka je rozdělena na části dle jejich logických celků.

1. Předmětem první části veřejné zakázky je dodávka Elektrorozvody a LED osvětlení.
2. Předmětem druhé části veřejné zakázky je realizace VZT včetně MaR. Dodávka bude realizována včetně zajištění servisních služeb po dobu trvání záruční lhůty a služeb spojených s energetickým managementem s cílem dodání řešení pro hlídání průběžného i celkového dosahování cílů projektu v oblasti energetických úspor. Součástí plnění, resp. jednou z funkcionalit dodaného řešení bude schopnost přenést data do serverů a datových uložišť stanovených zadavatelem. Zadavatel pro tyto účely zajistí infrastrukturu pro přenos dat mimo objekt, včetně potřebných serverových kapacit a kapacit datového uložiště.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.05.2021