Veřená zakázka

SMĚREM K BLAHOBYTU – VZNIK POLYFUNČNÍHO KOMUNITNÍHO CENTRA KŘIŽOVATKA II

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45211350-7 - Výstavba víceúčelových budov,
45214000-0 - Stavební úpravy budov sloužících vzdělání a výzkumu,
45215200-9 - Stavební úpravy zařízení sociální péče
Popis:

Účelem této veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo s jedním dodavatelem (účastníkem), který se v rámci provedeného hodnocení umístí na prvním nejlépe hodnoceném místě a jehož nabídka bude vyhodnocena jako nejvýhodnější. Závazný vzor návrhu Smlouvy o dílo tvoří Přílohu č. 8 Zadávací dokumentace.
Předmětem této veřejné zakázky je realizace projektu – stavby (stavebních prací) spočívajících v následujícím: Jedná se o stavební úpravy stávajícího objektu sestávajícího z rodinného domu a přízemní části s velkoobchodem. Účel užívání stavby je stavba pro poskytování sociálních služeb osobám se zdravotním postižením, převážně vozíčkářům. V objektu bude pracovat 7 zaměstnanců a kapacita je plánována na 10 klientů. Jde o stavbu trvalou. Stavba nevyžaduje ochranu stavby podle jiných právních předpisů a bude splňovat požadavky zabezpečující bezbariérové užívání staveb dle vyhlášky č. 398/2009 Sb. Ze stavebně technických důvodů (nevyhovující šířka schodišťového ramene, nelze zřídit výtah ani plošinu) nebude řešen přístup osob se zdravotním postižením převážně vozíčkářům do 2.N.P. Zadní vstup do domu s navazující rampou je určen pro zásobování objektu. Rampa bude z obou stran opatřena madly ve výšce 900 mm.
Veřejná zakázka bude dle předpokladu zadavatele spolufinancována prostřednictvím Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj, Integrovaného regionálního operační ho programu (IROP), registrační číslo projektu: CZ.06.2.56/0.0/0.0/17_088/0005900.
Předmětem této veřejné zakázky a následného plnění předmětu této veřejné zakázky je provedení díla formou stavebních prací, kdy rozsah zadávaných stavebních prací je závazně stanoven projektovou dokumentací pro realizaci stavby „Směrem k blahobytu – vznik polyfunkčního komunitního centra Křižovatka“ kterou za tímto účelem zpracoval hlavní (zodpovědný) projektant: Ing. Jiří Bakeš, IČ: 45975817, sídlem: Medlešice 195, 538 31 Medlešice, číslo autorizace ČKAIT: 0700950 (autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby), jako dokumentaci stavby označené „Rekonstrukce obchodních prostor spolu s obytným domem a dvorem na st. p. č. 2870/1 a 2870/2 Pardubice pro účely poskytování sociálních služeb osobám se zdravotním postižením, převážně vozíčkářům“.
Přesné vymezení předmětu této veřejné zakázky je uvedeno v přílohách Zadávací dokumentace, tj. Příloze č. 1 – Projektová dokumentace a v Příloze č. 2 – Soupis stavebních prací a výkonů (výkaz výměr).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.07.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.08.2019