Veřená zakázka

Služby spojené s účastí na zahraničních výstavách a veletrzích v roce 2017

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyAuto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Přeprava a související služby
CPV kódy:
60000000-8 - Přepravní služby (mimo přepravu odpadů),
79000000-4 - Obchodní služby: právní, marketingové, poradenské služby, nábor zaměstnanců, tiskařské a bezpečnostní služby
Popis:

Cílem tohoto výběrového řízení je zajištění služeb spojených s účastí společnosti Neo-Neon CZ s.r.o. na zahraniční výstavě/veletrhu v ISTANBUL RETAIL FAIR v Turecku – ve dnech 29.-30.11.2017.

Zakázka obsahuje: zejména pronájem stánku a nezbytně nutného zařízení k jeho chodu (nábytek, promítací plátno, počítač, stánek, židle, stoly, plachty, konstrukce, vybavení, technologie), grafický návrh stánku, výkresová dokumentace stánku, připojení k inženýrským sítím (voda, odpad, plyn, elektroinstalace, osvětlení, vzduchotechnika, požární bezpečnost), připojení k internetu, montáž a demontáž stánku, zařízení k jeho chodu a vystavovaných exponátů. Produkty společnosti Neo-Neon CZ s.r.o. a prezentace produktů je náročná zejména na elektroinstalace a povahu produktů – křehkost.
Další požadovanou službou je montáž a demontáž na místě realizace a zajištění dopravy jak konstrukce stánku, tak exponátů.
Předpokládají se 2 dílčí plnění.

Dílčí plnění 1: Předmětem plnění Dílčího plnění je návrh a zapůjčení kompletního inventáře pro jednotlivé výstavy a veletrhy, včetně montáže, demontáže a dopravy na místo pořádání výstavy/veletrhu a zpět.

Dílčí plnění č. 2 Požadovanou službou je výroba propagačních materiálů – katalogů, které budou speciálně upravovány a nakupovány na tento veletrh. Výroba propagačních materiálů dle požadavků zadavatele pro veletrh v Turecku.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.10.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.10.2017