Veřená zakázka

Služby poradců a expertů– Redrock Construction s.r.o.

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Výzkum a vývoj
CPV kódy:
73000000-2 - Výzkum a vývoj a související služby,
73200000-4 - Poradenství v oblasti výzkumu a vývoje
Popis:

Zadavatel realizuje projekt Výzkum a vývoj mechanicky a chemicky odolných kompozitů na bázi cementových a necementových pojiv a druhotných surovin. Projekt je zaměřen na výzkum a vývoj nových stavebních materiálů s obsahem taveného čediče. Hlavním výstupem projektu je kompozit z taveného čediče, pro jehož využití ve stavebnictví je nutné vytvořit další materiály uzpůsobené na míru kompozitu z taveného čediče.
V rámci výše uvedeného je nutné zajistit služby poradců či expertů, kdy bude řešen prvek z taveného čediče a hmoty pro jeho kotvení, lepení, spárování a správkování. Konkr. se jedná o poradenství a expertní posuzování jednotlivých vstupních surovin, včetně jejich úpravy či předúpravy, poradenství a expertní posuzování různých laboratorních a poloprovozních postupů, jakož i hodnocení jednotlivých dílčích výsledků při:
- výzkumu a vývoji kompozitů s vysokým podílem druhotných surovin a taveného čediče umožňující výrobu prefabrikovaného mechanicky a chemicky vysoce odolného dílce za studena,
- výzkumu a vývoji průmyslového lepidla pro ukládání nenasákavých prvků v chemicky namáhaném prostředí,
- výzkumu a vývoji průmyslového lepidla pro ukládání nenasákavých prvků v prostředí s vysokou teplotou,
- výzkumu a vývoji vysoce odolného správkového kompozitu pro rekonstrukce objektu z taveného čediče s využitím druhotných surovin a
- výzkumu a vývoji přísady pro spárovací hmoty na bázi cementu, výrazně snižující nasákavost a zvyšující odolnosti při chemickém a mechanickém zatížení.

Blíže ZD.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.12.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.01.2019