Veřená zakázka

Školení správy majetku a obecných IT dovedností

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
79630000-9 - Personální služby kromě rozmísťování a zajišťování personálu
Popis:

Účelem této výzvy k podání nabídek je nalezení dodavatele vzdělávacích služeb v rámci klíčových aktivit projektu „Vzdělávání zaměstnanců společnosti DS Smith Packaging Czech Republic s r.o.“, reg. č. CZ.03.1.52/0.0/0.0/16_043/0005171 financovaného z Operačního programu Zaměstnanost.
Předmětem projektu je odborné vzdělávání zaměstnanců na pozicích středního managementu a mechaniků v oblasti systému správy majetku, dále poté školení obecných IT dovedností. Cílovou skupinou je 25 zaměstnanců žadatele, kteří budou proškoleni v rámci 2 kurzů zaměřených na odborné dovednosti v oblastech: systém správy majetku a obecné IT dovednosti.
Realizace kurzů probíhá ve školicích prostorech zadavatele formou uzavřených kurzů / kurzů připravených na míru. Náklady na školicí místnost, prezentační techniku (dataprojektor, flipchart) nejsou součástí nabídkové ceny. Součástí nabídkové ceny jsou veškeré náklady účastníka výběrového řízení (dále jen „uchazeč“) spojené se zajištěním předmětu plnění, zejména odměna lektora, cestovné lektora, stravné lektora a ubytování lektora, školicí pomůcky, materiály apod.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.10.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.11.2017