Veřená zakázka

Sklad soli a kamenné drtě v místě bývalé haly na st. p. č. 659 a p. p. č. 4356/9 – Bochov

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
45223500-1 - Železobetonové konstrukce
Popis:

Předmětem zakázky je výstavba nového, jednopodlažního objektu, který bude sloužit jako sklad posypové soli a kamenné drtě frakce 4-8 mm. Budova je vzhledem k provozním podmínkám navržena jako železobetonová, založená na železobetonové desce. Obvodové zdi a příčka jsou železobetonové do výše 4,00 m. Nad touto výškou budou provedeny železobetonové sloupy opláštěné trapézovým plechem. Střešní konstrukce bude řešena dřevěnými sbíjenými vazníky, střešní krytinou bude trapézový plech. Sklad je rozdělen železobetonovou příčkou na dvě části – sklad posypové soli a sklad kamenné drtě.
Parkovací a příjezdové plochy jsou navrženy živičné.
Zastavěná plocha stavby: 465,00 m²
Obestavěný prostor: 4 537,78 m³
Užitná plocha: 423,16 m²

Součástí zakázky jsou veškeré další práce, dodávky a inženýrská činnost nutná ke zhotovení kompletního a funkčního díla v rozsahu projektové dokumentace a zajištění kolaudačního souhlasu včetně nabytí právní moci.

Rozsah konkrétních požadovaných prací, technologie i použitých materiálů je dán projektovou dokumentací a soupisem prací zpracovaným firmou Ing. Ivana Pichlová – projektová kancelář Nejdek, Smetanova 468, IČ 72253134. Projektová dokumentace a soupis prací tvoří přílohu č. 6 této ZD.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.02.2024