Veřená zakázka

Silnice II/481: Velké Karlovice

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45221111-3 - Výstavba silničních mostů,
45233140-2 - Práce na stavbě silnic
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je stavební úprava silnice v intravilánu a extravilánu obce Velké Karlovice. Začátek akce se nachází v extravilánu v k. ú. Velké Karlovice, místní části Jezerné, konec stavby je u okružní křižovatky na konci silnice II/481 v obci Velké Karlovice. Celková délka řešeného úseku silnice II/481 je 2 677 m.
Rekonstrukce silnice II/481 bude probíhat ve stávajícím směrovém vedení. Šířkové uspořádání je navrženo v kategorii S 7,5/70 v extravilánu a MO 8,0/50 v průjezdním úseku obce Velké Karlovice. Stavební úpravy silnici II/481 spočívají v odfrézování živičných vrstev v tl. 70 mm, sanaci poruch v podkladní vrstvě a znovupoložení ložné vrstvy ACL 16+ v tl. 50 mm a obrusné vrstvy ACO 11+ v tl. 40 mm. V obou jízdních pruzích v šířce 1,0 m bude v celé délce provedena kompletní výměna konstrukce vozovky a stavební úpravy, příp. doplnění nezpevněných krajnic. Odvodnění bude zajištěno příčným spádem do silničních příkopů nebo nových uličních vpustí zaústěných do nově budované kanalizace.
V místě, kde se tok Jezerný přibližuje ke komunikaci, budou vybudovány 3 nové opěrné zdi z důvodu potřebného provedení zabezpečení stability silničního tělesa.
Součástí investiční akce je také kompletní přestavba mostu ev. č. 481-008, který převádí silnici II/481 přes tok Vsetínská Bečva. Stávající most bude odstraněn a na jeho místě bude vybudován nový rámový most s předpjatou příčlí s délkou přemostění 25 m. Po dobu realizace mostu bude doprava převáděna pomocí mostního provizoria.
V trase řešeného úseku se nachází také most ev. č. 481-007, který byl v r. 2010 rekonstruován. V rámci předmětného projektu bude na mostě provedena pouze obnova obrusné vrstvy, osazení normového zabezpečovacího zařízení a sanace opevnění břehů toku kamenem do betonu.
Součástí projektu jsou také stavební úpravy připojení místních a účelových komunikací a sjezdů k nemovitostem, výstavba zastávkových pruhů osobní linkové dopravy, kompletní přestavba propustků v trase řešeného úseku, obnova a doplnění svislého a vodorovného dopravního značení a obnova, příp. doplnění zabezpečovacího zařízení.
Součástí předmětu veřejné zakázky je zpracování realizační projektové dokumentace pro stavební objekt mostu ev. č. 481-008, zpracování oddělovacího geometrického plánu skutečného provedení stavby a geometrických plánů pro vyznačení rozsahu služebnosti ověřených úředně oprávněným zeměměřičským inženýrem a potvrzených příslušným katastrálním úřadem dle specifikace v obchodních podmínkách, které jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.06.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.07.2017