Veřená zakázka

Silnice II/437: Ratiboř, průjezdní úsek

Druh zadávacího řízení:
Užší řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233100-0 - Stavební úpravy pro komunikace,
45233140-2 - Práce na stavbě silnic
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce silnice II/437 v průjezdním úseku obce Ratiboř a navazujícím extravilánovém úseku v celkové délce 3 665 m. Jedná se o veřejnou zakázku dvou zadavatelů (Ředitelství silnic Zlínského kraje, p. o. a Obec Ratiboř), přičemž na každou stavební část bude uzavřena samostatná smlouva o dílo.
Součástí stavby jsou stavební úpravy propustků, autobusových zastávek, rekonstrukce chodníků z litého asfaltu a výměna obrusné vrstvy vozovky na mostě ev. č. 437-034, výměna asfaltového krytu na mostě ev. č. 437-035, úprava odvodnění komunikace, napojení místních a účelových komunikací a zpevněných ploch, úprava nájezdů a sjezdů na přilehlé nemovitosti a obnova a doplnění vodorovného i svislého dopravního značení.
Součástí předmětu veřejné zakázky je zpracování oddělovacího geometrického plánu skutečného provedení stavby a geometrického plánu pro vymezení služebnosti ověřených úředně oprávněným zeměměřičským inženýrem a potvrzených příslušným katastrálním úřadem dle specifikace v obchodních podmínkách, které jsou nedílnou součástí zadávací dokumentace veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.11.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.12.2017