Veřená zakázka

Sáhněme si na fyziku - Vybudování moderní učebny fyziky a elektroniky na VaSŠ Boskovice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Nábytek
Nábytek ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38000000-5 - Laboratorní, optické a přesné přístroje a zařízení (mimo skel),
39100000-3 - Nábytek,
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je obnova a rozšíření vybavení prostor pro výuku přírodovědných předmětů (fyzika, elektronika) spojená s drobnými stavebními úpravami.
Účelem stavebních úprav je uvedení prostor pro výuku do stavu odpovídajícího hygienickým, technickým i bezpečnostním podmínkám nezbytným pro účely využití.
Učebna bude vybavena novými rozvody elektřiny a vody.
Pro vybavení učebny budou pořízeny lavice pro žáky, katedra, rolety pro zatemnění. K lavicím bude zajištěn rozvod elektřiny, která bude využívána v rámci pokusů studentů. Učebna projde také stavební úpravou, kdy bude vytvořen nový vstup do zázemí pedagoga přes učebnu. Tímto řešením bude zajištěno bezpečné přenášení materiálu a výukových pomůcek v rámci výuky.

Budou pořízeny moderní učební pomůcky a vybavení učebny, které bude v provozní fázi využíváno při výuce fyziky a elektroniky v rámci odborných oborů na škole. V rámci projektu budou pořízeny digitální osciloskopy, dataprojektory, notebooky pro pedagoga a studenty, stolní počítač pro spouštění projekce, vizualizér, robotická stavebnice s čidly, zdroj napětí, generátor signálů, nářadí k montáži a demontáži počítačů, fotoaparát a kamera pro zaznamenávání pokusů, mikroskop a kamera pro mikroskop pro zaznamenávání fyzikálních jevů mikrosvěta, sady pro ověření teoretických znalostí žáků v praxi (pro energii, elektřinu, teplo, mechaniku, optiku, vážení, tlak vzduchu, palivové články, astrofyziku a sada DVD se souhrnem demonstračních pokusů, nástěnné výukové pomůcky, nástroje a měřiče pro zkoumání fyzikálních veličin. V rámci neuznatelných nákladů bude pořízen i spotřební materiál nutný pro realizaci pokusů při výuce a provoz některého výše uvedeného vybavení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.05.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.06.2014