Veřená zakázka

RPS Valašské Meziříčí, Štěpánov – V.etapa, Regenerace panelového sídliště Štěpánov, lokalita Luční ul. a Písečná ul .

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
37535200-9 - Vybavení hřišť,
43325000-7 - Zařízení parků a hřišť,
45000000-7 - Stavební práce,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení,
77300000-3 - Zahradnické služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavby „RPS Valašské Meziříčí, Štěpánov – V. etapa, Regenerace panelového sídliště Štěpánov, lokalita Luční ul. a Písečná ul.“ dle dokumentace pro provedení stavby, zakázkové číslo 2012_020, zpracované Ing. Leošem Zádrapou, místem podnikání Juřinka 131, 757 01 Valašské Meziříčí, IČ: 69593094, která je součástí zadávací dokumentace.
Rozsah veřejné zakázky je dán:
- zadávací dokumentací včetně všech příloh;
- dokumentací pro provedení stavby „Regenerace panelového sídliště Štěpánov, lokalita Luční ul. a Písečná ul.“, zakázkové číslo 2012_020, zpracovaná Ing. Leošem Zádrapou, místem podnikání Juřinka 131, 757 01 Valašské Meziříčí, IČ: 69593094;
- Soupisem stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr;
- Rozhodnutím - územní rozhodnutí o umístění stavby č. j. MěÚVM 38332/2013 ze dne 31. 7. 2013 (nabytí právní moci dne 3. 9. 2013)
- Rozhodnutím - územní rozhodnutí o umístění stavby č. j. MěÚVM 38109/2013 ze dne 30. 7. 2013 (nabytí právní moci dne 31. 8. 2013)
- Rozhodnutím - stavební povolení č. j. MěÚVM 55673/2013 ze dne 4. 11. 2013 (nabytí právní moci dne 18. 12. 2013)
- Stanoviskem č. j. MěÚVM 06418/2014 ze dne 29. 1. 2014.
Rozsah veřejné zakázky je dán následujícími stavebními objekty:

SO 01 DĚTSKÉ HŘIŠTĚ
D.1.3 Rekonstrukce dětského hřiště pro nejmenší
Dětské hřiště bude oploceno plotem z ocelových sloupků a podélníků. Výplň bude tvořena plastovými plotovkami, vstup bude zajištěn dvěma brankami. Hřiště bude vybaveno herními prvky (pérová houpadla, kládová houpačka, pískoviště, lezecká sestava, domeček s terasou, herní věžová sestava, kladina). V prostoru hřiště budou umístěny rovněž odpočinkové lavičky a odpadkové koše. Herní a pohybové atrakce, povrchy dopadových a sportovních ploch, včetně obvodových konstrukcí hřišť jsou navrženy v souladu s platnými předpisy. Dopadové plochy budou z kačírku. Přístupy a plochy budou řešeny s ohledem na přístup a užívání objektu osobami s omezenou schopností pohybu a orientace
D.1.5 Nové sportovní hřiště pro míčové sporty
Nové sportovní hřiště pro míčové sporty bude kryto umělým polyuretanovým povrchem EPDM. Hřiště bude lajnováno pro minikopanou, volejbal a košíkovou a bude vybaveno v zadních (kratších) stranách ocelovými ochrannými stěnami (zábranami proti zalétávání míčů) s integrovanými brankami a basketbalovými koši. V příčné ose budou osazeny univerzální sloupky pro uchycení sítě na volejbal a nohejbal. Hřiště bude lemováno betonovým obrubníkem v úrovni plochy hřiště. Přístup k hřišti bude zajištěn dlážděným chodníkem navazujícím na ostatní chodníky. Chodníky budou dlážděné betonovou dlažbou s vymezením obrubníky.
D.2.1 Veřejná rekreační plocha
V tomto případě se bude jednat o plochu se stolem na stolní tenis a víceúčelovou plochu pro hru pétanque a další možné hry. Tyto plochy budou štěrkové, ohraničené betonovými chodníkovými obrubníky, a budou zde rovněž umístěny lavičky a odpadkové koše. Stůl na stolní tenis bude betonový, osazený do základů. Navržena trasa „cyklodromu“ bude sestávat ze štěrkové pěšiny bez pevného ohraničení (bez obrubníků), výškově bude vedena v úrovni okolních travnatých ploch. Začátek a konec trasy bude navazovat bezbariérově na chodníky.
Stávající terénní vlna bude zachována. Její profil bude upraven a navýšen násypem o cca 0,8 m. Celková délka sáňkovacího svahu bude cca 30 m s dojezdovou plochou s minimálním sklonem v dostatečné a bezpečné délce pro zastavení. Plocha svahu bude travnatá.

SO 02 STANOVIŠTĚ PRO KONTEJNERY
Stanoviště pro kontejnery na domovní a tříděný odpad
Budou vybudována 4 stanoviště na komunální a separovaný odpad. Dvě ze stanovišť budou vybavena sestavou kontejnerů na tříděný odpad, další dvě budou vybavena pouze kontejnery na odpad domovní. Stanoviště budou vybavena polopodzemními kontejnery o objemu 5 m3 a 3 m3. V rámci stanoviště pro kontejnery budou dodány plastové popelnice na bioodpad a nápojové kartony (Tetra pack). V jednom případě bude doplněn speciální kontejner na elektroodpad. Přístup na jednotlivá stanoviště bude řešen bezbariérově v návaznosti na okolní zpevněné plochy – navazující silnice, parkovací plochy a chodníky.

SO 03 PĚŠÍ KOMUNIKACE
Objektem bude nový chodník, bude pokryt zámkovou dlažbou v přírodním šedém odstínu a bude oboustranně ohraničen betonovými obrubníky osazenými do betonu. Výškový rozdíl napojení bude řešen jako rampa s příslušným sklonem, přičemž chodník bude v této části doplněn ocelovým trubkovým zábradlím. Napojení na ostatní chodníky bude bezbariérová bez výškových rozdílů.

SO 04 PARKOVACÍ STÁNÍ - neobsazeno

SO 05 SADOVÉ ÚPRAVY
V rámci sadových úprav dojde k pokácení dřevin, které bude limitováno na dřeviny kolidujících s novou výstavbou nebo s výrazně sníženou vitalitou. Je rovněž navrženo provedení ořezu přerostlých keřů. Ostatní zeleň bude ponechána a budou realizovány nové výsadby.

SO 06 ÚPRAVA A REKONSTRUKCE STÁVAJÍCÍCH CHODNÍKŮ V LOKALITĚ LUČNÍ UL.
Stávající převážně živičné chodníky jsou ve špatném technickém stavu a budou odstraněny a nahrazeny ve stejné trase novými dlážděnými plochami ze zámkové dlažby s oboustrannými obrubníky osazenými do betonu. Odvodnění bude zajištěno spádováním na okolní nezpevněné plochy a průsakem přes dlažbu. Napojení na ostatní chodníky a na pojížděné komunikace budou bezbariérová. Dále bude provedena instalace nových svítidel VO včetně kabeláže v původních trasách.
SO 07 ÚPRAVA PŘEDPROSTORŮ NÁSTUPŮ DO BYTOVÝCH DOMŮ - neobsazeno
Stávající nástupní předprostory do jednotlivých bytových domů budou upraveny (předlážděny), budou rovněž upraveny plochy pro umístění laviček. Tyto práce jsou řešeny v rámci stavebních objektů SO 06 a SO 08, na které předprostory bytových domů přímo navazují.

SO 08 NAHRAZENÍ A DOPLNĚNÍ MĚSTSKÉHO MOBILIÁŘE
Bude provedeno nahrazení a doplnění městského mobiliáře - instalace nových laviček, odpadkových košů, košů na psí exkrementy a označníků zastávky MHD.

SO 09 ODSTRANĚNÉ PRVKY
Z prostoru mezi bytovými domy budou odstraněny původní, nefunkční, nevyužívané prvky městského mobiliáře – jednoduché rámové konstrukce svařené z trubek, herní konstrukce (trubkové prolézačky a skluzavka). Rovněž budou po demontáži ocelových konstrukcí vykopány a odstraněny základové patky. V jednom případě jsou sušáky osazeny do betonové desky. Tato bude kompletně vybourána, suť zlikvidována. Vybourány budou rovněž plochy a konstrukce stávajících kontejnerových stanovišť.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.03.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.04.2014