Veřená zakázka

Rozvoj odborného vzdělávání ZŠ Lipovec

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
ITVzdělávání a konference
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
30200000-1 - Počítače,
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy,
80000000-4 - Vzdělávání a školení
Popis:

Část 1 – Konektivita
Předpokládaná hodnota pro Část 1 – Konektivita je: 880.354,- Kč bez DPH Předmětem plnění je dodávka, montáž, zapojení a uvedení do provozu IT vybavení a konektivity v souvislosti s realizací akce „Rozvoj odborného vzdělávání v ZŠ Lipovec – část 1 – Konektivita“ podrobně popsáno v Technických podmínkách pro část 1, které jsou přílohou této zadávací dokumentace a tvoří přílohu č. 2aTechnické podmínky – část 1, dále ve slepém rozpočtu,který tvoří přílohu č.3a Slepý položkový rozpočet – část 1 a vTabulce technické specifikace – část 1, která tvoří přílohu č.6a Tabulka technické specifikace – část 1

Část 2 – Nábytek
Předpokládaná hodnota pro část 2 – Nábytek je: 479.520,- Kč bez DPH
Předmětem plnění je dodávka nábytku souvislosti s realizací akce „Rozvoj odborného vzdělávání v ZŠ Lipovec – část 2 – Nábytek“ podrobně popsáno v Technických podmínkách pro část 2, které jsou přílohou této zadávací dokumentace a tvoří přílohu č. 2b Technické podmínky – část 2,a ve slepém rozpočtu, který tvoří přílohu č. 3b Slepé položkové rozpočty – část 2 této zadávací dokumentace.

Část 3 – Technika IT/PC/AV
Předpokládaná hodnota pro část 3 – IT/PC/AV je: 2.006.920,- Kč bez DPH
Předmětem plnění je dodávka nábytku souvislosti s realizací akce „Rozvoj odborného vzdělávání v ZŠ Lipovec – část 3 – Technika IT/PC/AV“ podrobně popsáno ve slepém rozpočtu, které tvoří přílohu č. 3c Slepé položkové rozpočty – část 3 této zadávací dokumentace a v Tabulce technické specifikace pro jazykovou učebnu, která tvoří přílohu č. 6c Tabulka technické specifikace – část 3 – jazyková učebna.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.05.2019