Veřená zakázka

Rozvadov - oprava místní komunikace k muzeu - I. etapa

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Stavba „ROZVADOV – OPRAVA MK K MUZEU – 1.ETAPA“ se realizuje na pozemcích stávající komunikace a sousedních ploch. Trasa komunikace a niveleta se nemění. Zájmové území stavby zahrnuje část místní komunikace obslužné vedoucí k Muzeu a její napojení na komunikaci 2.třídy - II/605, která prochází obcí Rozvadov a plochy přiléhající ke komunikaci. Území stavby se nachází v intravilánu v oboustranné zástavbě.
Předmětem stavby je 1.etapa opravy místní komunikace od místa napojení na silnici II/605 k sjezdu na stávající parkoviště na pozemek p.č.305/14, výstavba nového chodníku s dvěma místy pro přecházení, úprava parkovacích míst a napojení obytné zóny vedoucí ke kostelu chodníkových přejezdem. V jižní části zájmového území bude upravena trasa parkové cesty, která bude nově napojena na nové místo pro přecházení. Část parkové cesty bude zrušena a rekultivována. Pokračování stavebních úprav stávající komunikace až k Muzeu Pohraniční stráže Kóta je předmětem 2.etapy. která bude řešena samostatnou projektovou dokumentací.
Odvodnění komunikace bude novými obrubníkovými a uličními vpusťmi do stávající dešťové kanalizace. Stávající vpusti budou zrušeny.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    14.09.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.10.2021