Veřená zakázka

Rozšíření parkovací kapacity v dolním areálu Oblastní nemocnice Náchod"

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce při realizaci projektu s názvem Rozšíření parkovací kapacity v dolním areálu Oblastní nemocnice Náchod, a s nimi souvisejících dodávek a služeb, podle projektové dokumentace pro provádění stavby, vypracované společností PROXION s.r.o., IČO: 252 64 451, se sídlem Hurdálkova 156, 547 01 Náchod, zodpovědný projektant Ing. René Hubka, ve znění pozdějších změn. Veškeré podrobnosti včetně soupisu prací, dodávek a služeb včetně výkazu výměr jsou v projektové dokumentaci obsaženy.
Předmětem stavebních prací je realizace parkovací plochy P1 (objekt s ozn. SO-610.1 dle DPS), parkovací plochy P2 s objektem krytého čtyřpodlažního parkoviště (objekt s ozn. SO-610.2 dle DPS) a dále parkovací plochy P3 (objekt s ozn. SO-610.3 dle DPS). Součástí je dodávka a montáž nových a úprava stávajících inženýrských sítí (zejména NN, slaboproud, kanalizace veřejné osvětlení) dále dodávka a provedení parkovacího systému s ozn. PS-610 pro výše uvedené stavební objekty.
Předmětem stavebních prací není výstavba přístřešku na jízdní kola včetně zpevněné plochy a opěrné stěny v rozsahu vyznačeném v DPS v SO-610.1. Přístřešek je obsahem DPS z důvodu, aby zhotovitel měl plnou koordinační souvislost s touto budoucí uvažovanou stavbou.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.07.2021