Veřená zakázka

Rozšíření kolumbária na městském hřbitově v Klášterci nad Ohří

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem zakázky je vybudování nových sekcí kolumbárií na hřbitově v Klášterci nad Ohří. Jedná se o tři oboustranné stěny s 54 úložnými místy. Celkově budou stávající sekce urnových schránek rozšířeny o 162 úložných boxů. Nová kolumbária budou materiálově, barevně a rozměrově shodné se stávajícími boxy. Pod prefabrikovanými boxy urnových stěn budou vybetonovány betonové základy se základovou spárou v nezámrzné hloubce 900mm. Na základech bude proveden prefabrikovaný betonový sokl výšky 380 mm. Spáry mezi základem a soklem budou odizolovány (2x hydroizolace vč. penetračního nátěru . Na sokly budou umístěny kolumbární boxy o vnitřním rozměru 490x350x310mm. Budou vyrobeny z umělého kamene teraco šedé barvy a osazeny skleněnými otvíravými dvířky v nerezovém rámečku se zámkem na „plíšek“. Boxy a dvířka budou po montáži utěsněna, aby bylo zabráněno zatékání vody do boxů. Urnové stěny budou zastřešeny prefabrikovanou betonovou stříškou a oplechováním. Umístění stěn bude respektovat stávající rozmístění. Prostor mezi urnovými stěnami bude vydlážděn zámkovou dlažbou, propojenou s hlavním chodníkem 4 vstupy. Zámková dlažba bude ohraničena betonovými obrubníky.
Do doby realizace je nutné započítat výrobu prefabrikátů.
Při realizaci je nutné respektovat pietní místo.
Součástí dodávky zhotovitele je mimo práce uvedené ve výkazu výměr i zajištění těchto činností:
* zhotovení díla dle výkazu výměr, v souladu s platnými povoleními, dle platných norem a předpisů
a to včetně předpokládaných prací s předmětem díla souvisejících (např. mytí a čištění komunikace,
přeprava materiálu a mechanizace apod.).
* inženýrská činnost zhotovitele po celou dobu trvání zakázky až do doby předání díla uživateli zpět
do užívání tj. včetně součinnosti při přejímacím řízení a předání všech potřebných dokladů vč. likvidace odpadu v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré doklady budou označeny názvem stavby a budou předány po dokončení stavby.
*jmenování autorizované osoby zodpovědné za realizaci stavby – obor pozemní stavitelství
*zajištění potřebné technické a dokladové dokumentace stavby. Veškeré doklady budou označeny názvem stavby a budou předány po dokončení stavby.
* úprava ploch všech stavenišť dotčených činností zhotovitele pokud není jejich úprava předmětem zakázky, včetně odstranění škod vzniklých stavbou.
* před zahájením prací bude pořízena fotodokumentace stávajícího stavu přilehlých staveb (např. objektů, plotů a plotových podezdívek), ale i pozemků.
* zajištění dodržování bezpečnostních předpisů.
* spotřeby energií a náklady na zařízení staveniště po celou dobu výstavby vč. zajištění podružného měření energií (v místě realizace není možnost napojení na elektrickou energii).
*dokumentace skutečného provedení.
* dokončená stavba bude předána do užívání Městu Klášterec nad Ohří.
Pro některé z těchto činností nejsou ve VV uvedeny samostatné položky. Náklady na zajištění výše uvedeného budou zahrnuty a rozpočítány do jednotlivých položek stavebních prací a tím do celkových nákladů stavby.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.05.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.06.2022