Veřená zakázka

Rozšíření centra průmyslového výzkumu, vývoje a inovací společnosti JK Nástroje – technologické vybavení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
43811000-1 - Brusky
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro projekt realizovaný s uvažovanou podporou prostředků OP PIK „Rozšíření centra průmyslového výzkumu, vývoje a inovací společnosti JK Nástroje“, a sice: 1 ks CNC brusky na kulato, a to v koncepci bez pomocných přídavných důlků s možností tvarového broušení.

Realizace zakázky bude v souladu s cíli a nastavením projektu „Rozšíření centra průmyslového výzkumu, vývoje a inovací společnosti JK Nástroje“ realizovaného podle podmínek Výzvy VIII programu OP PIK Potenciál. Projekt navazuje na předchozí etapy vytvoření a rozvoje centra a pořizované technologické vybavení umožní realizaci stanovených výzkumných záměrů zadavatele. Zadavatel požaduje dodávku, instalaci a zprovoznění předmětu zakázky v provozovně zadavatele.

Dodávka bude zahrnovat předmětné technologické vybavení s příslušenstvím, řídicím softwarem, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a oživením tamtéž. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Označení také respektuje oborové standardy a označení, nutné pro specifikaci předmětu zakázky. Přesto, poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele, a zároveň s koncepcí projektu a řešením navrženém při jeho implementaci. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže.

Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, ani dílčí plnění předmětu zakázky.

Podrobné požadavky zadavatele jsou obsaženy v zadávací dokumentaci.

Veškeré náklady vzniklé uchazečům výběrového řízení tímto výběrovým řízení a v souvislosti s ním nesou uchazeči sami. Dle § 2e zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Zadavatel prohlašuje, že toto výběrové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem a nejedná se o veřejnou zakázku realizovanou dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Skutečnosti a vztahy výslovně neupravené zadávací dokumentací se řídí Pravidly pro výběr dodavatelů programu OP PIK. Nabídky podávejte v úředním jazyce členské země EU.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.10.2021