Veřená zakázka

Revitalizace víceúčelového hřiště

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212220-4 - Výstavba víceúčelových sportovních zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je revitalizace víceúčelového hřiště, která se skládá z následujících stavebních objektů:
SO 01 Příprava území
Příprava území zahrnuje přípravné práce, které je možné provést v předstihu před hlavními stavebními pracemi a zkrátit tak dobu potřebnou pro provedení hlavních stavebních prací. Jedná se o terénní úpravy a dále demontáže a bourání stávajících stavebních konstrukcí v území. Je třeba provést úpravu terénu, který se směrem k jihozápadu svažuje. Výšková úroveň hrací plochy hřiště je 0,9 m pod stávající zpevněnou plochou terasy u stávajícího objektu se zázemím.
SO 02 Sportovní hřiště
Hřiště bude mít povrch z umělé trávy se vsypem z křemičitého písku. Na hřišti budou vyznačeny čáry pro fotbal, tenis, volejbal a nohejbal. Oplocení výšky 4 m (na kratších stranách za brankami vyšší úroveň) bude mít ve spodní části dřevěný mantinel do výšky 1,0 m a ve vrchní části sítě. Konstrukce oplocení bude ocelová pozinkovaná. Hřiště je přístupné dvěma branami na straně od objektu zázemí. Hrací plocha je lemována zvýšeným obrubníkem, tím je umožněno zřízení ledové ploch v zimním období. Hrací plocha bude osvětlena čtyřmi reflektory umístěnými na sloupech oplocení na delších stranách hřiště. Odvodnění je zajištěno dešťovou kanalizací, do níž je napojena síť drenážního potrubí.
SO 03 Sklad
Novostavba je navržena jako zděná s 1. PP a 1. NP. Střecha má dřevěný krov a navazuje tvarově i materiálově na střechu stávajícího objektu zázemí. Zastřešení pomocí krovu navazuje na zastřešení stávajícího objektu. Směrem k hřišti je navrženo pódium ve výšce 1,1 m nad hrací plochou. Stavba navazuje na oplocení multifunkčního hřiště dřevěným portálem. Ten bude opatřen sítí, která půjde v případě koncertů zatáhnout za portál. Technicky se jedná o tradiční objekt se stěnami z keramických tvarovek s ocelovými překlady. Strop 1.P.P. bude z dřevěných palubek na ocelových nosnících. Krov bude dřevěný atypický, krytina bude z plastových šablon (totožných se stávající střechou), Plochá část střechy bude z PVC folie tl. 1,5 mm. Dveře budou dřevěné masivní, okno dřevěné s jednoduchým zasklením. Vrata budou rolovací z hliníkových lamel s elektrickým pohonem ovládaná spínačem uvnitř objektu. Objekt bude obložen dřevěnými palubkami.
SO 04 Workout hřiště
Jedná se o soubor cvičebních prvků umožňujících cvičení s vlastní hmotností cvičence, jež rozvíjejí sílu, rychlost, vytrvalost, stabilitu a orientaci. Mezi jednotlivými prvky budou dopadové plochy z praného kameniva. Hřiště je umístěno severozápadně od sportovního hřiště v návaznosti na severozápadní vstup do areálu.
SO 05 Dětské hřiště
Jedná se o soubor cvičebních prvků pro děti od 1 do 8 let, mezi herními prvky budou dopadové plochy z praného kameniva. Hřiště je umístěno jihovýchodně od sportovního hřiště a jižně od stávajících ploch pro posezení, tím je zajištěn vizuální kontakt mezi dětmi a rodiči.
SO 06 Sektor pro skok daleký
Sektor je umístěn podél jihovýchodní strany sportovního hřiště a obsahuje rozběhovou dráhu s odrazovým prknem a pískové doskočiště s odrazovým prknem.
SO 07 Zpevněné plochy
Objekt zahrnuje obslužnou komunikaci navazující na severozápadní vstup a umožňující příjezd vozidel do areálu. Na tuto komunikaci navazují dvě části zpevněných ploch z betonové dlažby na severozápadní a na jihovýchodní straně skladu v návaznosti na schodiště budovaná v rámci skladu.
SO 08 Dešťová kanalizace
Dešťová kanalizace obsahuje páteřní stoku, do níž je napojeno odvodnění sportovního hřiště, workout hřiště a dětského hřiště ve formě drenáží, odvodnění zpevněných ploch a přístavby. Páteřní stoka je napojena do jímky pro zálivku ploch zeleně hřiště sloužící zároveň jako objekt pro zdržení dešťových vod (6 m3 akumulace, 4 m3 retence). Vody jsou dále vypuštěny do stávajícího vsakovacího objektu.
SO 09 Oplocení
Areál je oplocen pouze na části svého obvodu. Oplocení bude dobudováno po celém obvodu v podobě plotu z drátěného pletiva s ocelovými sloupky výšky 160 cm.
SO 10 Sadové úpravy
Sadové úpravy zahrnují založení trávníku na vyznačených plochách a dále výsadby okrasných dřevin.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    02.08.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.09.2021