Veřená zakázka

Revitalizace veřejného prostranství před poutním chrámem Očišťování Panny Marie v Dubu nad Moravou

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Olomoucký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy,
45262600-7 - Různé specializované stavební práce,
71250000-5 - Architektonické, technické a zeměměřičské služby,
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce dle příslušné projektové dokumentace (příloha č. 2 zadávací dokumentace) s názvem „Revitalizace veřejného prostranství před poutním chrámem Očišťování Panny Marie v Dubu nad Moravou“



Projekt řeší komplexní revitalizaci veřejného prostranství před a v blízkém okolí poutního Chrámu v Dubu nad Moravou včetně revitalizace veřejné zeleně, vedoucí k obnovení funkce regenerovaných ploch k veřejnému využití , který vyvolá investici dalších subjektů v daném území. Projekt počítá s celkovou revitalizací veřejného prostranství tohoto významného poutního a historického místa. Navazuje na již revitalizované území na opačné, východní, straně chrámu, kde se nachází významný objekt občanské vybavenosti - objekt místní základní školy, kdy vznikne provázaný komplex s již vybudovaným sportovním víceúčelovým hřištěm vedle místní školy, která s chrámem na východní straně sousedí. Dalším objektem občanské vybavenosti je místní farní úřad, který slouží občanům především pro případy křtů či pohřbů. Nejdůležitějším objektem občanské vybavenosti je vlastní potní hrám Očišťování Panny Marie, kde se konají nejen mše, ale i významné poutě.



V rámci projektu ude obnovena plocha 0,2694 ha s důrazem na bezbariérové řešení a celkový vzhled spočívající v osazení potřebného mobiliáře a osvětlení. . Nezbytnou součástí projektu je i rekonstrukce části místní komunikace v rocházející daným veřejným prostranstvím doplnění prostoru o mobiliář a zajištění bezpečnosti realizací eřejného osvětlení, a jako doplněk je i řešení parkoviště.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.10.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.10.2014