Veřená zakázka

Revitalizace multifunkčního a volnočasového hřiště

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění je odstranění a vybudování nového multifunkčního a volnočasového hřiště na pozemku p. č. 38/1, v k. ú. Brniště, kde jsou v současné době umístěna dvě hřiště:
• multifunkční o rozměrech 21,9 x 15,0 m s povrchem z gumových dlaždic, hřiště je vybaveno pro provozování malého fotbalu, volejbalu, nohejbalu a streetballu.
• volnočasové hřiště s nepravidelným půdorysem, část hřiště je vybavena povrchem z gumových dlaždic (7,9 x 7,9 m), zbytek povrchu hřiště tvoří tráva. Hřiště je vybaveno několika herními prvky pro děti do 10 let (trojhrazda, pískoviště, skluzavka, šplhací sestava)
Hřiště spolu bezprostředně sousedí, k přístupu k nim slouží chodník z betonové zámkové dlažby, který navazuje na parkoviště u obecního úřadu.
Obě hřiště jsou oplocena drátěným pletivem o výšce 1,8 m. Zájmové území - Multifunkční hřiště je pak oploceno i samostatně, sítěmi na sloupech o výšce 5,0 m.
Vzhledem k nevyhovujícímu povrchu multifunkčního hřiště, nevyhovujícímu oplocení multifunkčního hřiště a nevyhovující sestavě a kvalitě herních prvků na volnočasovém hřišti, se stavebník rozhodl obě hřiště celkově revitalizovat. Multifunkční hřiště za přispění dotace NSA a volnočasové na vlastní náklady.
Záměrem revitalizace je výměna povrchů (nově umělý trávník na obou hřištích, včetně podkladních vrstev), nové oplocení multifunkčního hřiště (celková výška 5,0 m, 3D plotové panely) a instalace nových herních prvků na volnočasovém hřišti, s optimalizací pro věk uživatelů 10 – 15 let.
Rozměry, výškové uspořádání a způsob odvodnění obou hřišť zůstanou zachovány.
Bližší specifikace předmětu díla je uvedena v dokumentaci pro společné provedení s výkazem výměr (dále jen „výkaz výměr)

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.04.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.04.2024