Veřená zakázka

Revitalizace cyklotrasy T 16.1 ulice Pod Bořní – zelená turistická trasa KČT – chata Pod Bořeněm, Bílina

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45110000-1 - Demolice a zemní práce
Popis:

Předmětem plnění zakázky je revitalizace společné stezky pro chodce a cyklisty v nezastavěném území.
Záměrem je rekonstrukce spočívající v rozšíření, částečného zpevnění trasy, zpevnění svahů a doplnění bezpečnostních prvků.
Začátek trasy je při ústí do ulice Jižní. Ulice Pod Bořní až na konec zástavby v délce cca 208 m je obslužnou komunikací zpevněnou recyklátem. Navazující současná cesta pro osobní vozidla je navržena k úpravě v délce 234 m až k zelené turistické značce. Další úsek, tj. již jen cesta pro pěší a cyklisty po zelené značce směr Bořeň, je navržena k úpravě v délce 858 m. Konec je při ústí na místní asfaltové komunikaci.
Úprava cesty spočívá zejména v rozšíření na min. 1,5 m se sklonem 2 % a s bezpečnostním odstupem 0,25 m na každou stranu se sklonem cca 8 %. Minimálně v tomto profilu (2 m) bude provedeno mýcení keřů, příp. kácení uschlých stromů. Svahy budou upraveny v základním sklonu 1:2, lokálně ve sklonu strmějším max. 1:1, případně zpevněny dřevěnou kulatinou.
Po sejmutí ornice, resp. hrabanky v tloušťce cca 15 cm bude zemina do hl. 7 - 15 cm promíchána se stabilizačním pojivem a příp. jemným štěrkem pomocí grejdru. V některých úsecích bude provedeno vyrovnání po-vrchu doplněním štěrkodrti fr. 32/63. Po srovnání pláně, vytvoření profilace příčného sklonu 2 % a zabudování svodnic bude provedeno zhutnění válcem. Následně bude rozprostřena štěrkodrť fr. 0/32 jako obrusná vrstva v celém úseku, aplikován vrchní penetrační postřik a provedeno závěrečné zhutnění.
Úprava ulice Pod Bořní (podél zástavby), která je již dnes zpevněná recyklátem, spočívá pouze v rozrušení vrchní vrstvy cca 15 cm, vytvoření profilace příčného sklonu 2,5 %, aplikaci stabilizačního pojiva, zhutnění, aplikaci vrchního penetračního postřiku a opětovném finálním zhutnění.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.09.2022