Veřená zakázka

RESTAURÁTORSKÝ ZÁMĚR "OBNOVA TRÁMOVÉHO STROPU LETNÍ ČEKÁRNY" – REKONSTRUKCE OBJEKTU BUBENEČSKÉHO NÁDRAŽÍ, Č.P. 61 V K.Ú. BUBENEČ

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
OstatníStavebnictví a související činnosti
CPV kódy:
79963000-2 - Restaurování, kopírování a retušování fotografií
Popis:

Předmětem plnění této zakázky malého rozsahu je zpracování projektové dokumentace pro restaurátorský záměr „Obnova trámového stropu letní čekárny" v rámci připravované Rekonstrukce objektu Bubenečského nádraží, č.p. 61 v k.ú. Bubeneč, v souladu s příslušnými právním normami. Budova byla v r. 2013 prohlášena kulturní památkou (č. ÚSKP 105443).

Restaurátorský záměr se týká dřevěné konstrukce stropu nad bývalou letní čekárnou, která se datuje přibližně do roku 1896. Jedná se o pohledově přiznanou trámovou konstrukci s podvěšenými dřevěnými čučky. Stavebně historický průzkum jej vyhodnotil jako funkční prvek určený k repasi a zachování na místě. Restaurátorský záměr by měl nutně vycházet ze zjištění skutečného stavu věci, dokladem tohoto zjištění bude průzkum, jehož podstatou bude získání dostatečného množství informací pro rozhodování o možnostech následných restaurátorských postupů. Další podrobnosti viz příloha této zakázky. Stavebně historický průzkum bude zpracovateli k dispozici.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.12.2021