Veřená zakázka

RESTAURÁTORSKÉ PRÁCE V RÁMCI PROJEKTU OBNOVA KOSTELA ČTRNÁCTI SV. POMOCNÍKŮ VE FRANTIŠKÁNSKÉM KLÁŠTEŘE V KADANI

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Ústecký kraj
Kategorie:
OstatníStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45212350-4 - Historicky nebo architektonicky mimořádně zajímavé budovy,
92312000-1 - Umělecké služby,
92522100-7 - Ochrana historických památek
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou restaurátorské práce spočívající v obnově výzdoby, vybavení a vnitřního mobiliáře kostela Čtrnácti sv. Pomocníků ve františkánském klášteře v Kadani - mobiliář, mříže, malby v lodi a v kaplích, dveře, lavice, zpovědnice, varhany a varhanní skříň a vitráže, atd., v podrobnostech dle jednotlivých specifikací, které tvoří přílohy závazných návrhů smluv k jednotlivým částem veřejné zakázky.

Veřejná zakázka je ve smyslu § 35 Zákona rozdělena na 4 části:

Část 1 - Mobiliář a mříže (polychromie), malby v lodi a v kaplích - předmětem této části veřejné zakázky bude restaurování polychromovaných částí výmalby a vybavení kostela Čtrnácti svatých Pomocníků ve františkánském klášteře v Kadani, konkrétně mobiliáře, mříží a maleb v lodi a v kaplích dle harmonogramů, výkazu výměr a dalších podkladů v příloze závazného návrhu smlouvy k části 1 veřejné zakázky.

Část 2 - Dveře, lavice a zpovědnice (nepolychromované) - předmětem této části veřejné zakázky bude restaurování nepolychromovaných částí vybavení kostela Čtrnácti svatých Pomocníků ve františkánském klášteře v Kadani, konkrétně dveří, lavic a zpovědnic dle harmonogramu, výkazu výměr a dalších podkladů v příloze závazného návrhu smlouvy k části 2 veřejné zakázky.

Část 3 - Varhany a varhanní skříň - předmětem této části veřejné zakázky bude restaurování varhan a varhanní skříně v kostele Čtrnácti svatých Pomocníků ve františkánském klášteře v Kadani dle harmonogramu, výkazu výměr a dalších podkladů v příloze závazného návrhu smlouvy k části 3 veřejné zakázky.

Část 4 – Vitraje - předmětem této části veřejné zakázky bude restaurování vitrají v kostele Čtrnácti svatých Pomocníků ve františkánském klášteře v Kadani dle harmonogramu, výkazu výměr a dalších podkladů v příloze závazného návrhu smlouvy k části 4 veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.03.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.05.2017