Veřená zakázka

Řemeslo má budoucnost – konektivita - aktivní prvky

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48216000-5 - Balík programů pro terminálovou emulaci síťové konektivity,
48821000-9 - Síťové servery
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka aktivních prvků provozního souboru PS 02.1 – Internetová konektivita – aktivní prvky v rámci realizace projektu s názvem „Řemeslo má budoucnost“ do dvou základních škol zřizovaných městem Vsetín: Základní škola Vsetín, Ohrada 1876 a Základní škola Vsetín, Trávníky 1217.
Předmětem plnění je dodávka serveru pro implementaci bezpečnostního řešení, operační server systém včetně klientské licence, centrální směrovač a přepínač, bezdrátový přístupový bod WiFi včetně montáže a zapojení, bezdrátový controller pro WLAN, konfigurace serveru, směrovače a kontroleru včetně implementace a nastavení, montáž a zapojení aktivních prvků do stávající infrastruktury. U ZŠ Trávníky je předmětem plnění také rozšíření bezpečnostních prvků a zařízení u vstupu do budovy. Součástí je rovněž předání stanovené dokumentace a veškerých dalších dokumentů nutných k řádnému předání dodávky. Součástí dodávky bude uvedení zařízení do chodu, technická podpora a poradenství, zaškolení pracovníků. Dodávané zboží musí být nové a nerepasované.
Dodávkou se pro účely veřejné zakázky rozumí dodávka všech požadovaných prvků, jejich doprava na místo určení, osazení nebo montáž, jejich zapojení včetně všech případných montážních prací nezbytných pro řádné dokončení dodávky a dále provedení všech činností souvisejících s dodávkou, zejména:
• zajištění všech nezbytných zkoušek, atestů a revizí podle ČSN a případných jiných právních nebo technických předpisů platných v době provádění a předání dodávky, kterými bude prokázáno dosažení předepsané kvality a předepsaných parametrů;
• demonstrace dosažení garantovaných provozních parametrů podle předpisu výrobce před předáním předmětu plnění;
• předání protokolů o verifikaci a/nebo kalibraci technických parametrů předmětu;
• předání technické dokumentace, záručních listů a návodu k obsluze;
• instalace a zaškolení obsluhy v rozsahu minimálně 8 hodin (3 osoby);
• náležité seznámení s údržbou předmětu plnění;
• prověření bezchybné funkčnosti zařízení, doprava do sídla kupujícího, přepravné při vrácení prázdných obalů, platby spojené s dovozem předmětu, cla, daně, dovozní a vývozní přirážky, licenční a veškeré další poplatky spojené s dodávkou předmětu, technickou dokumentaci, prohlášení o shodě, uživatelskou příručku v češtině, záruční servis;
• dodávka hardware a software, trvalé uživatelské licence, přičemž software musí být kompatibilní s dodaným hardware;
Specifikace předmětu veřejné zakázky je dále uvedena v příloze číslo 1 - Technická specifikace. Tu tvoří dokumentace pro provádění stavby s názvem „Řemeslo má budoucnost“ - PS 02.1, Internetová konektivita – aktivní prvky, zpracovaná projektantem IPR, spol. s r.o., Jasenická 1828, 75501 Vsetín, zak. č. 1134_2/2016/IPR a 1134_4/2016/IPR včetně výkazu výměr.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    08.03.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.03.2019